Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mikulás nem bírta kifizetni a magyarországon aktuális üzemanyagárat, így Hegyeshalomnál visszafordult.
Csak nehogy valaki leminősítse szerencsétlent e miatt.
Jelen környezetben akármit is nézek valahogy mindig a Ricsi jön ki, mint tartósabb befektetési lehetőség, a többi csak ki be ugrálásra jöhet nálam szóba. Továbbra is nehéz MO. helyzete ez a forinton keresztül viszont itt jól jöhet. Ha pedig a kockázatvállalási kedv is kezd javulni, annak itt is lesz hatása. Itt várható egy hosszabb lassú emelkedés. Én ezt most megbecsülöm és kitartok.
Na az Equitas a Richtert a toporgás után Bullish jelzést adó indikátorral írja. 35500 ig várható. Raiffaisen szerint a papír nagyon áll, pedig pár jó hír volt a napokban belőle.
Szió,
Igen, a MOL szuper, nyitóban vettem még 18100 és már túl is adtam rajta 18675-ér... lehet korai volt, de nem merek kitartani mostanában semmit, elég kemény volt a ricsi, söőt jelenleg is ... úgyhogy most a ricsin és a 300 OTI-n kívül csak pár "tolvaj" részvényem van ... holnap valszeg valamit veszek, mert így nem érek CÉLba év végéig... :) ricsike, légy szíves holnap kapd össze magadat !!! :)))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.