Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Óóóó.. bocsi.. mivel sosem szoktam shortolni, nem is gondolkodom shortos fejjel...
Egyébként meg miért kell leharapni a fejemet ? Első olvasásra nem értettem, hogy aki már eladott, az hogy tud újra eladni 31K-nál. És akkor mi van ?
Kérdeztem valamit normális stílusban, ettől nem leszel majercsávó, hogy így válaszolsz.
"...célárunk 31000, ahol vélhetően profitrealizálásba kezdenek az eddigi eladók."
az eddigi eladók, akik 34-35 ezer környékén eladhát határidőn azaz shortolják a papírt , azok 31 000 nél kezdik visszavenni a shortjaikat azaz profitrealizálásba kezdenek
mit nem értesz?? nem értem?? :o)
hívjunk fel valakit........:)
Számomra nem világos ez a mondat az elemzésből: "...célárunk 31000, ahol vélhetően profitrealizálásba kezdenek az eddigi eladók."
Már bocsi....én vagyok értetlen ?
pedig teljesen 1xű!:)
ha záróban felkötik, másnap esni fog
ha záróban felkötik, akkor meg emelkedni...
ennyi!;)
(minden más variáció csak a véletlenek furcsa összjátéka lehet):P
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.