Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát lehet, hogy én vagyok naív, de én már holnapra várom ezt a 36-t. Kis forgalommal alázták a Ricsit. Ha amcsik nem rontják el a hangulatot, márpedig Irene miatt ez nem várható, akkor meg lesz az.
Na ezt magyarázza meg valaki! Azt még sejtettem, hogy Berniboy túl van reagálva, de hogy napon belül ilyen hintába ültetnek! Ezzel a vidámpark nem veszi fel a versenyt.
Szerintem ez az egész csak a Japán földrengés miatt van. Hazavágta az első és második negyedéves GDP-t világszerte, emiatt van ez a recessziótól való félelem. A harmadik negyedéves adatok meg még messze vannak.
Balu, ez teljesen haszontalan gondolkodás ebben a formában, mehet az OTP 800 alá is. Most nem annyi, de lehet annyi, ne keress okot és érveket ellene/mellette. Bízzuk ezt a piacra.
..jól látod..ez a duplaalj lehet az iagzi támasz csak 4 k. alatt..de ez csak akkor tart majd ki, ha a globális hangulat nem mélyül tovább...ami most nagyon kiszámíthatatlan..lásd a mai délutánt....
..ezért zárok mostanában minden pozit...még a határidőket is...bőven elég a napközbeni két három hullámot lekereskedni...
...jó éjt holnap megint rázós nap elé nézünk...
most mindenki azthiszi, tisztelet a kivételnek h 2009 ismétlődik, de a piac soha nem ismétli magát, főleg ilyen rövid időn belül, azt kéne megérteni h ha az otp újra 1500 lenne az gyakorlatilag pénzügyi világvégét jelentene, abból ilyen rövid időn belül nem bírna a világ felállni akkor az bedöntene szinte mindent nálunk, és a világban is ha újra 2009 márciusi részvényárak lennének sztem
szia eros...kösz...hát most is fel vártam, tegnap is, ma is, nem gondoltam h esünk, talán fordul itt...félek az ugrálástól...mindenki esést mond...furcsálnám ha esne is...
Ha OTP 4000 alá megy, jelenleg még egyenlőre nagyobb a valószínűsége, hogy duplaalj körül vagy 3600-3700 között véget ér az esés és egy nagyobb korrekció indul 4500 fölé. Ezt akkor lehetne jobban látni, ha már ott járnánk. Ezt a korrekciót 4500 fölött rossz longok zárására használnám, mert utána csúnyán beszakadhat a piac. Valószínű, hogy egy vagy két esélyt fog adni csak, kivéve, ha megtréfál és szárnyalunk tovább új csúcsok felé további jelentős esés nélkül.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.