Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Á nem én vagyok a vevő. Én csak egy kisbefektető vagyok, aki nézegeti ezen Richter árfolyamát. De 32300-alább nem megy. Jó menekülőpapír. Fölfele 34000-36000 lehet a cél.
igen ezt kell tennem...jól látod...hibáztam...a amerikai adósságplafon felpattra játszottam...utólag látom h mekkora hiba volt...el akartam dobni mindent a felpattban...hát lepatt lett...miki is beragadt úgytudom...
Egy pillanatra azt hittem Mikinek írtam, de visszakerestem az OTP topikban.
Elmúltak a békeidők, hétfői nap még kérdéses lesz e szakadás.
Nem semmi ahogy beragadtál, bár annyira talán nem is vészes.
Tanácsot tényleg nem tudok Én sem adni, de látom 2%-os stoppot nem tettél be.
Richterben vagy a legkisebb bukóban, talán érdemes onnan forrást felszabadítanod, ha hígítani szeretnél. Bár, a legjobb megoldás talán az lenne ha nem néznél a tőzsdére csak hetente 1szer, kicsit megrágnád a dolgokat átgondolnád a kereskedési stratégiádat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.