Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ő a nickjében hordozta a sorsát...igazából elég szerencsétlen választás volt...sztem jót is tettek vele, h kinyomták innen ezzel a névvel...de reméljük visszatér, pl. hipermegaszupertrader néven!:)
akinek mind1, h long vs short, hiszen chart & trend-szerint kereskedik!;)
Haha. Szerintem aki richtert vesz az hülye. Én februárban szálltam ki belőle 39k-nál nullszaldósan, most meg már 29k... Ja és persze akkor is az ment minden héten hogy ez már 800 hetes támasz innen nem eshet tovább...
Szóval szerintem ha van eszetek eladjátok, vagy visszatérhetünk ugyanerre pár hónap múlva 25k-nál.
na lassan azért loosert leszámítva visszatér a régi csapat:) képzeljétek el h looser mit mondana most, te jó isten...kíváncsi lennék mi van vele...él e még? annyit tudok h állítólag kimoderálták
Először nem is néztem rá.. De aztán feltűnt ez a mutyi és akaratlanul is nézem. Most már a kiszállási pontot keresem. Egyébként nálam úgy van beállitva hogy mindent látok egyszerre (már ami érdekel:))
Én feladom mára ezt a papirt..
lehet, h vki pakkonként adogatja (akár állambá?), mmts-ben van rá lehetőség, így mindig csak annyit látsz, amennyit beadagoláskor meghatározott...és ahogy elment a pakk, máris helyébe lép a következő...de a richterre sztem tök felesleges percenként ránézni...:)
"A tőzsdén ez a legbiztonságosabb részvény"
az biztos! 5-10 Ft-onként shortolják lefelé, ezért hónapokig beáll 1000 Ft-os sávba. Most éppen az éves minimum környékén vagyunk. Gondolom sok kisbüfi nagyon örül ennek velem együtt...
Az hogy egy 30-40 ezres papirral 10 Ft-onként kereskednek, az már tényleg egy szánalmas vicckategória.
A Richter nem szerencsejáték szelvény, mint az OTP. A tőzsdén ez a legbiztonságosabb részvény!!! A 2008-as válságnál kb. a felére csökkent, miközben az OTP az 1/8-ad részére.
Állitom neked, 2 vagy több broki összefogott és együtt shortolják!
NAGYON FELTŰNŐ hogy a kialakult ár alá beállnak 5Ft-tal 50-100 darabokkal.
Reggel felhúzták, aztán szépen leöntik, majd napi minimumra lekötik a zárót. Másnap ugyanez.
Szólni kéne a Felügyeletnek és le kéne leplezni ezt az aljas bandát akik a kisbüfik pénzével játszadoznak itt hónapok óta.
Hogy én milyen nyugodt vagyok, mióta (cca. 2 hónapja) nem kell a tőzsdével foglalkoznom.
Most pedig megerősítettél, hogy még legalább 3 évig nem is kell ! :-)
nyugi!
úgy érzem nem igazán tudtad milyen papírba is fektetsz bele...igazam van, vagy igazam van?:)
a richter 1 tipikus long-term papír, szal csak lazán...3-4 év múlva duplázni fog, erről az árszintről nézve is...és addig még osztalékot is fizet, nahát!:)
ha DT-zni akarsz, akkor oti-mol, vagy a kőkemény spekapapírokat ajánlanám!;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.