Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
... és én is poziban vagyok, ahogyan a héten írtam olyan jó három hónapja csücsülök benne, de mostmár +ban... de még maradok, és tudom, hogy már írtam, de ha valakinek kell, adjon többet érte... ennyiért nem adom, köszönöm
Módosítom a korábban 37k9-re vonatkozó megjegyzésemet annyiban, hogy továbbra is fontos szint, illetve kiegyészítve annyival, hogy nem maga a 37k9 a fontos sztem, hanem a 37k9-38k1-es sáv... hjajjj ha elhagynánk forgalommal... :-) de sztem ha nem is még ma, de megyünk tovább fel...
ma-ga jó neked h 0 vagy:-) én nem adok tippet mert nem lenne fair (poziban vagyok, nem kicsiben) nagyon úgy néz ki, hogy megveszik a napi tdt-ket 38K-n , valaki (-k) tudhatnak valamit vagy csak portfolió átrendezés , ki tudja. 3,467y a forgalom inkább 5y tippelek mint 4y most már.
fél 4 től jönnek ami hírek, amik minket már nem nagyon befolyásolnak ma, de a jövő hetet igen. azt a fülest kaptam, hogy érdemes lesz még napokig tartanom, mert mehetünk tovább fölfelé. ti mit mondtok? én most vagyok nullán, ha kiszállnék.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.