Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Emelkedünk a spekik jóvoltából, akiket ráugrasztottak, de eléggé bizonytalannak látom ezt, ha nem áll be egy Vevő nagyobb tételekkel megtámogatni az emelkedés.
~38200-n totyorgás.
(eladó az jött 1k5-el)
Az hogy az USA jól zárt, szerintem nem jelent a Ricsi számára akkora ++, mint gondolhatnánk, de talán nem jelent minuszt.(?).
USA-ba most dől az USD, mert mást nem tudnak vele kezdeni azok akiknek sok van, így az egyre olcsóbb pénzen veszik a részvényeket.
Ugyanezen okból ugyanez az USD nemigen fog a drágának számító eur-huf alapú papirokba oly nagyon dőlni. szvsz.
Tehát, ki és milyen pénzekből lőné ki a Ricsit?
A mai záróban 15-22k-s pakkokkal zárták le 38k-n az eladók az utat felfelé, holnap elállnak ettől a szándékuktól?
Én még mindig kételkedem.
Jóestét!!!!
Hiszitek ezt az őrült szuttyogást???!!!!
A DOW már majdnem 14100!!!!!
Hát ha ez így marad és nálunk nem lesz hatása holnap...akkor B-sz-ok!!!
bevallom, én alacsonyabbra vártam a zárót. így jó. talán holnap tényleg mehetünk 38 fölé. nem tudjátok, hogy mikor van londonban a ricsi-show? jelent az bármit is az árfolyamnak?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.