Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt gondolom egyébként, hogy most a 37k9 is egy elég fontos pont..., illetve hasonló adok-kapok van most az egisben 23k körül, mint volt az elmúlt napokban ricsinél 36k8-37k-s szinteknél... ha egisnél átmenne rendese és forgalommal a 23k, ott is megindulna az ár fel sztem olyan bő másfélezerrel... pesrze ez csak egy vélemény... De jó látni, hogy végre nem futottak még kategória a gyogyópapír...
Sztem ez semmiféleképpen nem klasszikus felrántás és nem is olyan negyedéves záróárbeállításoska... Ha felrántásról lenne szó, azt nem húzzák el két-három napos adok-kapokra... és sztem a héten volt egy két olyan fontos pont, amiért harcoltak... gondolok itt assszem kedden a 36k5-re beejtésnél a 36k8 körüli kisebb csatára, aztán a tegnapi főleg délután már tényleg kemyény pénzekre ment!!! Sokat fizettek vevők azért, hogy felszívják azokat az eladói tételeket, amik hipp-hopp beálltak 36k9 körül...de most azon a szinten túl vagyunk... Lehet, hogy a mol-ból kkerülő pénzek egy részét ricsibe teszik át?
elengedték végre azt a bizonyos rugót?
én a rövidtávú kiszállási pontot keresem, most épp 39k környékére teszem, remélem nem szivom meg és nem megy utána tovább 42kig
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.