Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sztem meg no para. usa visszakorrigalt ugy tunik, csak a szokasos ijesztgetes volt.. soxor igaz volt eddig, hogy minimalis nyereseggel jo lett volna eladni, de remelem innentol kezdve mar nem lesz igaz es megtaltosodik vegre ez a....
atiati
ezt hogy érted, hogy benntmaradt?
én 36k-ra láttam betenni 10k-db papirt eladásra az utolsó ~15mp-en belül, ami 37605-ig aztán kipucolta a könyvet, vagy másképp volt?
A BUX-on nem lehet tech. ill. érzelmi alapon kereskedni. Ezt a Ricsivel ma is bebizonyították. Úgy SZ.P-nak minket, ahogyan csak akarnak. Minimális nyereség és eladás, mert fél éve csak szórakoznak a paperrel.
Az utolsó pillanatokban tették be a 10k-s pakkot egyben, ha jól láttam.
Egy esetleges USA zakó miatt gondolhatták jobb ha itt zárunk, minthogy hétfőn megint otthagyjuk azt a 38k-s rést egy lejtmenetben.
Márpedig hétfőn már nem dolgozik a kozmetikus sem.
(én mondjuk nem bánom mert leshortoltam a zárót , számítva erre, (esetleg egy jövőheti esésre)?)
Úgy emlékszem 1 beadó volt, de az nem teljesült úgy láttam.
Jobb lett volna 38 felett, így szerintem búcsút lehet inteni jó pár napra az emelkedésnek. 6yarddal sem vitte át a lécet.
amúgy matykóból is kiszálltak a végén
de synergonnál ment az igazi árkozmetikázás :)
értem, én csak 10K-t láttam záróban nem láttam hány cég ajánlata, véleményem szerint pszicho ez is, pedig jobb lett volna 38e záróval kezdeni a jövőhetet.
zolónak igaza lett, amikor azt írta h 37800 al kiegyezne, én is szebb zárásra gondoltam, csak tudnám h a 10K-s nak miért érte meg odaadni piaci ár alatt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.