Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
majd még én is átgondolom igazából nekem 38200 a minimális céláram ha mind a 100db tartom addig illetve valahol 38200-38560 között adnám majd meglátom...
"hú gyerekek fejben nagyon elfáradtam...tőzsdézni összeségében sztem az egyik legnehezebb meló ami létezik...ti h látjátok?"
A tőzsdézés valójában nem fárasztó - ha van stratégiád, amely választ ad a következő kérdésekre:
- kialakult-e egy potenciális set-up pozíció felvételhez?
- hol kell belépnem a piacra?
- hová kell tennem a stoppot?
- hol van(nak) a célára(i)m?
- mennyi a set-up-hoz tartozó hozam/kockázat arány erre a set-up-ra, amely alapján eldöntöm, hogy érdemes-e belevágnom vagy várjak inkább egy másik alkalomra?
Ha van ilyened, akkor beláthatod, hogy a tőzsdézés objektívvé és görcsmentessé tehető. Egyetlen dolog kell a stratégia alkotáshoz: elszántság és akarat, mégpedig olyan, amilyet a 3-6 éves gyerekeket nevelő szülők tapasztalatból ismernek.
Ricsi többnyire akkor megy, amikor nem számítunk rá, és akkor napi 700-800 pontot. Most már így fogom fel, 39000 alatt nem eladó, az is tuti, mármint részemről.
egyetértek nikolaas ezt kell csinálni, megvan nekem idén a 300.000 plusz eddig 299.000 pontosan mendegéljen a ricsi fel én eladogatoma meglévő 37400-39db és 37900-61 db alapvetően rossz vételeimet kis nyerőkkel aztán egy időre csak mozi...elég volt...annyit úgyse tudok nyerni h számottevően megérezzem...kisbüfiként...vola van, bizonytalanság...nagyoit csalődtam ricsiben h ennyire nem bír menni minimum 38-38.500 között kéne lennie minimum...
Én azt mondom, hogy holnap bármi is legyen a záró, megyek és benyomok vagy fél tucat kőkemény finom koktél a Cafe del Rioban, Laidback Luke koncerten, még, ha ilyen fos idő is lesz, mint most (mert ugye szabadtéri hely).
És lelazítom ezt az undorító hetet...de őszintén szólva, jobban esve a koktél egy szép heti záróár tudatában. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.