Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
én a forgalom hiánya miatt nem látok bele semmi konkrétumot D1-en...elvileg lehetne akár szimm. emelkedő 3szög is, vagy árbócszalag, esetleg dupla top, majd dupla alj...
H4-en viszont inkább oldalazás, szvsz...
Ma szabad (lett volna) a pálya a leütéshez. Sok van még a napból az igaz, de az látszik, hogy nem (szívesen) engedik már lentebb. 36200-tól szépen megtámasztották. Ha kibírná így ezt a hetet még, az viszonylag egy határozott erőt mutatna.
Törölt felhasználó2011. 07. 28. 10:50
Csak nehogy meglegyen a 36000. Ilyen hangulat melett. link
eredetileg én is így számoltam de annyira nem akkaródzik neki menni, de meg fog sztem is azért vettem bele...de nekem már az is király lenne ha ezt a 120-at minimális nyerővel dobnám...mert nyertem sokat a lenti pakkokkal az osztival
Azt azért túlzásnak tartom, hogy ennyi lenne a max. Ha valami hatása lesz, már pedig az azért valószínű, akkor azért kétlem, hogy itt lenne a "tető". 40-40 elejéig illene visszamennie és akkor lehetne elgondolkozni, hogy na mennyi is van még benne.
kösz miki de akkor gratulálj ha az összes ricsit dobtam nyerővel nekem a ricsi már ilyen...bár eddig szép pluszba vagyok a ricsivel de a két legmagasabb még meglévő pakkom miatt nem szeretném visszaadni a nyerőt az összes lét sose told be sávosan vegyél én is vennék telót de valahogy most a ricsit kell elrendeznem, lehet addig nem is veszek mást
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.