Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Pyriel, lehet, hogy nem ugyanarról az ékről(háromszögről?) beszélünk.
Én a 0-és a 100%-os vonal között lévő ~2800Ft-osról álmodozom.
Ez még sikítva, de áll.
Hasonlót, itt rajzoltak a chartba, de más kifutással (nekik már elbukott). link
Ezek elméletek, a gyakorlat inkább az, hogy azoknak az alapoknak akik esetleg vissza szeretnék venni a Ricsit, nem áll szándékukban ezt drágán megtenni, tehát le fogják nyomni az árát (!) hasonló trükkökkel, mint ahogy pl. csütörtökön felnyomták !
vszeg. esést szimulálnak önkötéssekkel megnövelve a forgalmat, és közben a berezelt spekiktől felszedik az eldobált papirokat. szvsz ! (parittyafeszítés)
Ezt kb. egy hete mondtam, egy ék alakzat reménybeli kimenetelét vizionálva.
Ez az ék viszont még nem esett el: link
Ha berajzoljuk az ék alsó szárát a 30perces chartba akkor látható és még tökéletes is, a felső be van.
Most kapott egy újabb esélyt, hogy beteljesedhessen, habár a globális széljárás továbbra sem kedvező.
Azzal, hogy lezárul ez a MOL story, talán a Ricsi is jól járhat.
Nem kell tovább arra spekulálni, hogy mi lesz a MOL-al, igy pl.az alapok (akiket az OMV leinformált egy felvásárlási szándék esetére) nem fogják a Ricsiből átteni a pénzt a Molba...(az utóbbi 3-4 napban tuti, hogy ez történt !)
A pénz áramlása megfordulhat, jöhetnek a vevők!
Mostmár akármeddig is kitartok ricsi mellett !
Mollyinál nem volt kitartásom elkótyavetyéltem ,mostmeg.........de jó lenne ha lenne:(
Szerintem ha ricsit eladnám ugyanúgy járnék mint mollyval....................
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.