Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sajnos nem tudom megnézni a linket.
Mobilnettel túlforgalmaztam magam, és már nem tudja letölteni.
De majd meghalok a kíváncsiságtól, hogy mit küldtél.
Csak pár szóban körülírnád...légy oly kedves.
Adok én is egy tanácsot. Ha az emelkedés begyorsulna húzzatok be egy 2., meredekebb trendvonalat is a legutóbbi alj és a legközelebb kialakuló alj közzé. És így tovább, ha az emelkedés még meredekebb lesz. Ha az éppen aktuális trendvonal alá zárunk akkor kell elsütni. Alj az ha az azt jelentő gyertyát követő gyertya minimuma magasabban van és az azután következő (3.) gyertya min-ma és maximuma is magasabban van. Naposon érdemes nézni.
Amíg "a vonal" fölött van, addig OK (ld. tegnap esti hsz). Húzzatok egy vele párhuzamos másik vonalat a 2011.06.16-i utolsó h1 gyertya tetejétől, a vonal legalább megérintése ideális tető lehet valahol 38000 - 38500 körül (és törheti is fölfelé). De hát ki tudja, mi lesz.
...de egy 37200 zárónak jobban örültem volna, mivel akkor sokkal nyugodtabb lennék! Tudom, hogy telhetetlen vagyok, de akkor ezt az emelkedést a holnapi napnak is meg kell erősítenie!:-))
Na most akkor letörtem mint bili füle!:-(( Erre azért nem számítottam!:-((...de még ez sem jelent semmit, mivel 37 felett zárt és ebből még mindig lehet bármi!:-)))
Akkor inkább lemondok róla!:-))) Nem e lehetne e átkonvertálni valami ehetőre??? Mondjuk egy mezei Rudolfra....és semmi extra...megelégednék ennyivel is!:-))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.