Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
meg lesz az ! gondolj rám/ránk, akik jóval negyven fölött ülünk benne hónapok óta ...:( Nekem pld. 180 db van.) örülnék/örülnénk ha nullával ki tudnánk szállni.
Úgyhogy KItartás !!!
:-) Meglesz ! :-)
Nekem van egy szerencseszámom.
Tegnap pontosan ennyi darabot vettem.
Úgy tűnik, bejött. :-)
Ezentúl csak ilyen darabszámú rv-t vagyok hajlandó vásárolni.
A richternél is azt gondoltuk, hogy a 38k-s vétel az ajándék...
A molnál is úgy tűnik, hogy a 19k-s vétel az ajándék, aztán lehet, hogy lesz lejjebb is.Ki tudja...
Most tartsuk csak a ricsit, törte a csökkenő csatit és mehet fel...
Én azt érzem - bár egy kicsit morbid -, hogy a MOL esése miatt igen.
Elmehet. De én ezeket sosem fillérre pontosan így értem.
Lehet, hogy 39700-on fordul, lehet, hogy 40200-on.
szerintetek a ricsi innen simán elmehet 40ig?
kicsit nekem ez túl szépnek tűnik, mondják és elmegy...ez azért nem így szokott lenni...ugyanakkor meg valami azt súgja h most megtörténhet...lehet h a 100 db súgja ami a tulajdonomban van:)
Balu !
Csak saját, szerény véleményemet írtam le, amit semmiféle technikai elemzéssel nem támasztottam alá.
Én azt gondolom - józan paraszti ésszel -, hogy egy ilyen hír felülír bármilyen chartot.
Ebből kiindulva nagyon-nagyon bizonytalannak ítélem a MOL körüli helyzetet. Azért egy ilyen vád nagyon durva....ha nem igaz, akkor is.
Jelentkezzen az aki most bele mer venni a molba...
Egon csúnya mélységeket ír, de ahhoz szerintem megint csak egy válság révén lesz annyi...
Elém is kitolattak a pécsi árkádba, de hál' istennek csak a vadriasztó műanyag tört le!Szerencsém volt!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.