Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is végig olvastam mindent, nagyon sok szempontból meg lehetne közelíteni mindenkinek a baját, hibáját, jelenlegi átlagát (annak a miértjét stb.) és még lehetne fokozni a személyeskedés irányába még jobban, ellenben teljesen felesleges.
Szerintem abba kéne hagyni ezt a fajta személyesedést nincs sok értelme, és azért azt sem kéne elfelejteni, hogy ez itt a tőzsde! Mindenkinek vannak rossz döntései, de azért egy kicsit már zavaró számomra is folyton azt hallom, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk! Ez sajnos egyfajta magyar gondolkodás, még akkor is siránkozunk, amikor örülnünk kéne és egy idő után sajnos számomra is idegesítővé válik!:-((
Nem siránkozni kell, hanem gondolkodni! ha azt látjuk, hogy nem jött be az elképzelésünk, akkor azon kéne gondolkodni, hogy hogy lehet veszteséget minimalizálni és nem szabad a csodára várni!
Itt is rengeteg ember leírta már, hogy ricsitől nem várható semmi jó jel, legalábbis őszig nem nagyon, ami még elképzelhető, hogy elkezd oldalazni és megáll valahol ezen szinten, tehát 33k és 38k között! Én erre számítok...és ez persze az én véleményem és mindenki próbáljon úgy kereskedni, hogy azért nyerni is tudjon!...de jobban megnézi valaki a magyar tőzsdét igazából nem olyan nagy jel egyik papírban sem, ami arra utalt volna, hogy jó lehet long....talán egy az E-star, de azt meg nem figyeltem, így lemaradtam róla!:-))
magyarul ha töri a 35500 akkor lemegy 35.000ig és onnan fel vagy egyből fel, nekem jó mindkettő mert ha lemegy visszaveszem az eladott pakkot ha fel akkor meg tartom ami van
Törölt felhasználó2011. 07. 03. 20:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Köszönöm Looser, neked is viszont, de szerintem a ricsiről nyugodtan írharsz ide, sőt sztem írjál...
Igen, helyes.Én is így gondolom. Megjelent az első kék gyertya lefele. Hát ebből is 3-szokott lenni, akkor vége a csökkenő korrekciónak. Ez itt 35k- körülre mutatna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.