Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
looser sztem, szóval sztem tényleg, de tényleg le kéne zárni, teljesen őszintén és normálisan reagált, te meg tovább püfölöd...sztem ugorjátok át egymás hozzászólásait aztán game over...
amúgy én is elég csúnyán összevesztem valakivel a héten, de én a való életben, szóval ez ilyen, ki tudja mi lesz az első kis szikrából...
145 db volt 100 maradt 57000 ft nyerő volt rajt viszont az átlagáram költségekkel és osztalék nélkül 37950-re ugrott, osztalékkal 36 450-re, szóval franc tudja, utólag azt kellett volna talán h 36450-en dobom az egésszet kis nyerővel, aztán lejebb visszavenni 150db-ot, meglátjuk...ha lemegy akkor valahol visszaveszek 50 db-ot, ha meg megy akkor menjen
Egyenlőre nem tervezem, szerintem nincs benne erő, egy visszeteszt adna neki lőkést.Ha rövidesen nem lő ki, akkor majd visszanéz, ha külföld is korrekciózik, mert azoknak is nagyon itt az ideje.Legkésőbb kedden-szerdán.
Végül is realizáltam, túl sok volt rajta a nyerő.
Az új Rc-s számlával most egy adás-vétel 0,4%-ba kerül, ami 150ft a ricsinél.
36300-on eladtam, de ilyen mozgásoknál ha 36k-n veszem vissza akkor is 150ft nyerő papíronként.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.