Most majd a BEVA -t felemelik 100ezer euróra azt akkor mindent lehet odavinni, hihi:)Szerintem ezt tuti az ilyen cégek mint a random lobbizták ki, mondjuk ez annyira nem szimpi, de az ügyfeleknek is lehet jó. Azok a cégek ahol eddig is sokkal több nagy ügyfél volt meg majd extrát fizetnek. Senkinek sem jó ez az egész, hogy dögölnének meg az aljas quaestorosok, meg a budi csalók és a magyar nevet alázó hun zsiványok. De egyszer majd ez az egész lecseng és marha kíváncsi leszek mi marad utána.
"A Random Capital Broker könyvvizsgálója az F-Control,..."
Ugye ez nem komoly, hogy egy 1 (!) főt alkalmazó mikrovállalkozás (F-Control) bármiféle érvként felhozható valami mellett? A Quaestor könyvvizsgálója melyik cég volt?
Sztem 20e EUR felett nem szabad egyetlen hazai brokicégnél sem pénzt tartani. Sem a DEGIRO-nál, sem a Q.-nál, sem a Randomnál. A többi meg teljesen szubjektív, de a könyvvizsgáló semmire nem érv, pláne egy kis mikrovállalkozás...
Nagyon jó lenne, ha megvalósulna az online devizaváltás. Köszönet, hogy írtál nekik.
Nagy előnye a Randomnak, hogy már min. 2 USD kötési díjjal lehet náluk részvényeket vásárolni, mert így kisebb havi megtakarítások is jól befektethetők. Szerintem ez óriási dolog, mert így egyre több befektető előtt nyílik meg a lehetőség, hogy a tőkepiacokat elérje, s később tőkével és tapasztalattal gyarapodva nagyobb befektető legyen.
Amikor online mennek ma már mindenhol a megbízások, nem is értem, miért tartják sokan olyan magasan a minimális kötési díjat.
Nincs mit.
Van készletértékesítés mód választási lehetőség az androidos verzióban.
Ha van nyitott eladási szerződésed, akkor menj a nyitott szerződések fülre, és jelöld ki azt úgy hogy hosszan tartod rajta a ujjadat, majd módosítás, és a legalsó beállítási lehetőség a készletértékesítési mód.
Ha nincs nyitott szerződésed, akkor hozd be valamelyik instrumentum (pl az OTP) chartját. Majd jelenítsd mega menüt (jobb oldali telefon gomb nálam), majd eladás és itt is láthatod a készletértékesítési módot.
Egyetértek. Dobj nekik egy levelet, hogy a fórumon többünknek igénye van az online pénzváltás lehetőségére. Van fx platformjuk, Raiffeisennel kapcsolatban vannak egy szoftver kérdése az egész. Az Admiral Markers ezt az OTP-n keresztül nagyon babán megoldotta. Állandóan frissülő árfolyamon bármikor átváltható a HUF USD-re, vagy EUR-ra és vissza nagyon kedvező fx spreadeken. Ez nyílván az ő munkájukat is megkönnyítené, mert nem kell mindent telefonon intézni. Az utalást is megoldhatnák már online. Ahogy egyre jobban lepusztul a BÉT a külföldi papírok kereskedésére is egyre nagyobb igény lesz. Továbbá nem ártana bővíteni legalább a többi EUR zónás és USA papírokkal, ha nem akarják, hogy a konkurencia pl. degiro elvigye az ügyfeleiket.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?