Az a fura, hogy kezdem azt hinni csak a Randomnak van brutális ügyfélszáma ezen a piacon. A fórum témák között csak a random jön fel napról-napra. Szerintem ez nem véletlen.
virág feri volt KBC, Equitas vezér, volt a tőzsdén FB tag és ha jól láttam több mint 10 éve a tőzsde kereskedési bizottságának tagja.
tóth nándor doktor ha jól láttam valahol az önéletrajzában jogász közgazdász tanár, azután több mint 10 év a felügyeleten főosztályvezetőként.
ezek a palik tudják mit csinálnak...
móri péter az év tőzsdei üzletkötője. talán 2011 ben?
Hamecz istván nem tudom, de lehet, hogy a volt MNB -s főmufti?
ezek a szakma krémje, nem gondolom, hogy a nevük ne lenne garancia. Nem tom ki imádja annyira a virág ferit, de már harmadszorra olvasom a Forbs-ban.
Ez a cég a mi cégünk, a kisbüfik cége, marha jó kondíciókkal, ne csesszük el, állandóan rajtuk pörgünk!
Ildike
virág feri volt KBC, Equitas vezér, volt a tőzsdén FB tag és ha jól láttam több mint 10 éve a tőzsde kereskedési bizottságának tagja.
tóth nándor doktor ha jól láttam valahol az önéletrajzában jogász közgazdász tanár, azután több mint 10 év a felügyeleten főosztályvezetőként.
ezek a palik tudják mit csinálnak...
móri péter az év tőzsdei üzletkötője. talán 2011 ben?
Hamecz istván nem tudom, de lehet, hogy a volt MNB -s főmufti?
ezek a szakma krémje, nem gondolom, hogy a nevük ne lenne garancia. Nem tom ki imádja annyira a virág ferit, de már harmadszorra olvasom a Forbs-ban.
Ez a cég a mi cégünk, a kisbüfik cége, marha jó kondíciókkal, ne csesszük el, állandóan rajtuk pörgünk!
Ildike
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?