És közvetlenül a belga KBC tulajdona, ami egy fontos bank Európában. Szerintem azt kell nézni ki ki mit csinál.
Én mondom a bizalmi listámat:
1. Erste - bank+fontos piaci szereplő
2. Random - nem foglalkozik csak közvetítéssel a tőzsdére, nincs hol lopni+ ezeréves vezetők
3. KBC - a Randomosok csinálták, értékek azonosak + Belga KBC
4. Concorde - profi vagyonkezelők, az igazi szakmai műhely+ vezetői stabilitás
És még tuti sokan mások is, de azokat én nem ismerem.
Igaza van Bilbóknak! Nem volt egyértelmű a garantált 6-7% hozam a mai 0 ás kamatkörnyezetben? Nem volt egyértelmű a hideghívások tomkelege+btel+norbi? Nem volt egyértelmű a hungi kötvény, irodaház csoda meg minden?
Tehát, ha online tőzsde akkor: erste, random, kbc
ha vagyonkezelés: Concorde
Nen elég szolgáltató? egyébként pedig szégyen a piacra, szégyen a magyar árfolyamokra, szégyen reám, hogy a köcsög tollamat emelem virtuálisan és írok ide.
De azért nem mindenki csaló, max nincstelen mint én!!!
Én mondom a bizalmi listámat:
1. Erste - bank+fontos piaci szereplő
2. Random - nem foglalkozik csak közvetítéssel a tőzsdére, nincs hol lopni+ ezeréves vezetők
3. KBC - a Randomosok csinálták, értékek azonosak + Belga KBC
4. Concorde - profi vagyonkezelők, az igazi szakmai műhely+ vezetői stabilitás
És még tuti sokan mások is, de azokat én nem ismerem.
Igaza van Bilbóknak! Nem volt egyértelmű a garantált 6-7% hozam a mai 0 ás kamatkörnyezetben? Nem volt egyértelmű a hideghívások tomkelege+btel+norbi? Nem volt egyértelmű a hungi kötvény, irodaház csoda meg minden?
Tehát, ha online tőzsde akkor: erste, random, kbc
ha vagyonkezelés: Concorde
Nen elég szolgáltató? egyébként pedig szégyen a piacra, szégyen a magyar árfolyamokra, szégyen reám, hogy a köcsög tollamat emelem virtuálisan és írok ide.
De azért nem mindenki csaló, max nincstelen mint én!!!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?