Hi,
A Randomnál van pénzpiaci, vagy valami hasonló alternatív befektetési lehetőség, amit gyorsan lehet mobilizálni pár hétre, hónapra, amíg partvonalon van a cash?
A MT4 platformján folyamatos globális változások lépnek életbe. Egy sajátosság révén az instrumentum frissítéseknél bizonyos esetekben akadozások észlelhetőek. Ennek elkerülése/megszüntetése érdekében kérjük, hogy egyszerre 40 terméknél többet ne jelenítsenek meg a piacfigyelőbe.
Amennyiben egyes termékekben frissítési hibát észlel, úgy azt az alábbiak alapján tudja helyreállítani:
1. Piacfigyelő ablakban jobb egérgombbal kattintson az összes elrejtése,
2. majd szintén a piacfigyelő ablakon belül jobb egérgombbal kattintson az instrumentumokra,
3. ezen belül tudja egyedileg kiválasztani azokat a termékeket, amelyeket meg szeretne jeleníteni."
Lecsökkentettem a megjelenített instrumentumok számát 40-re és nálam elindult a frissítés :)
tényleg kéne!
telóról trédelve pénteken is újra és újra meg kellett néznem a nyitott szerződések menüpontot, h mi kötött be és mi nem, aztán agyalni, h egyáltalán mi volt nyitva, mennyiért, stb... :)
ami hiányzik nekem belőle (avagy lehet nem találtam meg?):
- visszaigazoló email kiválasztásának lehetősége,
- üzenetek ablak
Köszi!
Kicsit értetlenek voltak, ezek szerint nem egy ügyintézőt találtunk meg.
Másik problémám, h az EUR és USD chartok nem egyeznek (4H), az óra átállításnál vettem észre, szerintem a rendszeridőt rossz rossz irányba tekerték. A hivatalos válasz az lett a napokban, hogy töltsek le egy MT4 kiegészítőt és állítsam be saját magam (nem tudom, h ez majd segít-e, mert nekem csak annyi a bajom, h a 4H chart rossz időben indul - nem akkor amikor a piacok nyitnak vasárnap 23-kor, így fals képet ad az indikátor és a gyertya is..., ha lesz időm megnézem, de elgondolkozom, h külföldi számlát nyissak mégegyet).
(Gondolom a jövőben még ennyi támogatásban sem reménykedhetünk, valahol meg kell majd sporolni a Questor pénzt....)
Nem ismerem a programot, nem akarok még egyet megtanulni, MT4-ben le van programozva egy két olyan dolog, ami egyedi, nem tudom, hogy mennyi idő a TS 2-be betenni, vagy egyáltalán lehet e, anélkül pedig nincs sok értelme. Most telon kötök és egy másik szolgáltató chartjait nézem, de ez nem állapot....
Nálam is ugyanez a probléma.
Már jeleztem feléjük a gondot.
Egyelőre nem válaszoltak.
Használd a Trading Station 2-öt az elvileg működik: link
Reméljük hamar megjavítják a MT4-et...
Üdv,
Törölt felhasználó2015. 04. 30. 10:25
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a Random FX (MT4 platform) EUR számlán nem frissülnek az adatok, bejelentkezéskor frisset ad (vagy nullát) és utána nem frissülnek az adatok, kötni sem enged.
Dollár számlán igen, de ott nem lehet annyi devizapárra kötni.
Megnéztem két gépen is, azaz feltételezem nem nálam van a hiba.
Írhatod a Random Capital-t, vagy a saját nevedet, vagy mindkettőt. Igazából, ha a számlaszám stimmel (létezik a számla), akkor senki nem fogja elolvasni, mit írtál a kedvezményezetthez.
Kedvezményezett: Saját név
Közleménybe azért én be szoktam írni a saját nevet+ügyfélszámot...
----------------------------
Forint utalás Raiffeisen Bankon keresztül:
Társaságunk Raiffeisen Bank Zrt-nél vezetett megbízói bankszámlaszámlájára történő utalás esetén a 12010532-01203531-00400003 számú számla használata során az utalás kedvezményezettjeként a Random Capital Zrt.-t kell feltüntetni, a közlemény rovatban az ügyfél nevének és ügyfélszámának megjelölése mellett.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?