Kisildi

Regisztráció: 2015-02-14 19:45:21

Hozzászólások száma: 114

Utolsó hozzászólás: 2018-12-22 20:57


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

KBC Equitas 2018. 12. 22. 20:57
Szia, 
Nem kötekedni szeretnék, de a számlavezetési díj nullára csökken a forgalom függvényében...
Hali,
Ildike
KONZUM story 2018. 09. 11. 16:27
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy mikortól lesz a tizedelés a Konzumban?
Hali
Ildike
Opus Global Nyrt Forecast 2018. 08. 26. 11:54
Kedves Mindenki!
Nagyon köszönöm Mindenkinek a választ!
Hali, 
Ildike
Opus Global Nyrt Forecast 2018. 08. 26. 09:38
Sziasztok,
Valaki meg tudja írni nekem, hogy mikor jelent az opus meg a konzum?
Köszi,
Ildike
random capital 2018. 08. 26. 08:29
Kedves mauf!
Szerintem is okkal büntetik meg a cégeket, a szabálytalanságokat ki kell küszöbölni és nyilván az sem mentség, hogy a többi céget is (mind) megbüntetik. Habár az én véleményem szerint nincs világvége, azért egyetlen dolog nem világos nekem. Nem stílusom a támadás, a veszekedés, de a rosszindulatot nagyon utálom. A "mauf" hozzászóló csak is kizárólag a random topicba ír, ez most is így van és mindig is így volt. Soha egyetlen pozitív gondolat nem hagyta el a tolladat. Miközben mi küzdünk Estmédiákkal, Enefikkel, kicsi és nagy papírokkal a piacon és leginkább a random azért fontos csak, mert a brókercég, ahol kötünk, addig te neked csak a random fontos, minden negatív aspektusában. Ehhez is megvan a jogod. Csak kicsit furcsa ez az egész. Ide az emberek alapvetően a piac miatt járnak, nem azért, hogy anyázzák a brókercégeket. Persze ezt is meg lehet tenni, csak nekem elfogultnak tűnik!
Hali, 
Ildike
random capital 2018. 08. 23. 13:53
Kimegy az MNB, átfogóan levizsgálják őket, majd kijelentik, hogy nincsen veszélyben az ügyfelek cucca, (majd mégis?). Ez nekem kínai. Se kötvény, se portfolió kezelés, csak online tőzsdei kereskedés. Vagy megvan az ügyfél cucc, vagy nincs meg. Az MNB AZT MONDTA MEGVAN! 
Tudod miért vagyok elfogult? Mert szerintem a Random is egy f@stalicska cég nemzetközi viszonylatban. Csak az a bökkenő, hogy egyelőre nincs nála jobb a bétes kereskedésre. Ha lenne én is arra mennék. Erste, KBC inkább nem írnám a jelzőim, a többi meg azt sem tudja mi is az a kisügyfél, mint én. De ha te bizonytalan vagy, el kell menni BEVA, MNB ide vagy oda!
Hali, 
Ildike
random capital 2018. 08. 23. 13:33
Sziasztok,
Nem akarok senki védelmébe állni, nyilván megérdemelték, amit kaptak, de azért komolyan nem értem a pánikot. Átfogó vizsgálatnak írták, akkor átnéztek mindent és ez alapján egy csomó minden szabálytalan volt. Nekem viszont három üzenet jött le:
1. Ki kell küszöbölni a szabálytalanságokat!!!
2. Idézem: "A feltárt jogsértésekkel összefüggően az ügyfeleknek kára nem keletkezett."
(tiszta sor, hogy a lehetősége állt fent az információval visszaélésnek, de nem írja, hogy meg is történt volna. "Az MNB ezzel a döntéssel kívánja MEGELŐZNI a belső, az üzletvitel során keletkező információval való VISSZAÉLÉS LEHETŐSÉGÉT.")
3. Az ügyfélkövetelések nincsenek veszélyben (tehát biztonságban vannak).
Van egy brókerünk, ami olcsó is meg "kedves" is. Itt meg érkeznek a jogos dádák, ami rendben is van, de én még nem láttam nem megbüntetett brókercéget. Ha azt mondjátok védem őket, tutira csak annyira, amennyit nem érdemelnek meg. 
Hali,
Ildike
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE. 2018. 05. 07. 18:33
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy mikor engedhetik vissza a papírt a folyamatos kereskedésbe és mitől függ, hogy mikor?
Hali,
Ildike
random capital 2018. 02. 19. 12:33
Senkit nem akartam megbántani és alapvetően én is elégedett vagyok, csupán a tévedés, az tévedés. Azt viszont kevésbé értem, hogy miért kell egy brókercéget és a vezetőjét ajnározni? Néha úgy látom, hogy olyanok vagytok, mint a gyerekek. Ők szolgáltatnak, mi fizetünk, minek nég nyalni és falni is őket? Még elbízzák magukat:)
Hali,
Ildike
random capital 2018. 02. 19. 09:21
Szegény "Random" Feri nem nagyon lehetett tisztában azzal, hogy ma nincsen Amerikában kereskedés. "Erős kezdésben vannak ma reggel a határidős jegyzések. Az amerikai indexek emelkedést mutatnak, ha így marad ma is erős lehet a délután Amerikában." Persze senki sem tévedhetetlen, de azért körül kéne nézni!
Hali,
Ildike
random capital 2017. 09. 17. 16:34
Sziasztok! Én is beszállnék: Szerintem mindenkinek lehet saját véleménye és az egyáltalán nem baj, hogy nem mindenki szereti a Randomot. Amit mi csinálunk az marha kockázatos, nyerünk, vesztünk és nem vagyunk mindig elégedettek. Sőt, sokszor úgy érezzük mindenki becsap minket és talán ebben van is valami igazság. Kisbefektetők vagyunk, nem mi írjuk a piaci dolgokat, de a becsületünk is több, mint sokaknak, akiknek végtelen a pénze. Ami a tény: 1. A Randon egy kis, független brókercég, a vezetői nagyon régi emberek a piacon, de nem egy Virág Feriből áll és ez igaz.2. Miközben mindenki a díjait emelte az elmúlt 2 évben, csak ők nem bántották a kisbüfiket, akik tőzsdéznek. Mi meg számon kérjük rajtuk, hogy miért nem több a profitjuk?3. Mindig lesznek, akik rosszul járnak valamiért, mert mindenkinek nem lehet minden tökéletes, de egyikünk sem tudja, kit miért pereltek be pontosan, így elég veszélyes játék a rossz hírüket kelteni, csak mert volt perük az ügyfelükkel. Meg kéne őket kérdezni miért?4. MNB bírság. Nem szép dolog, nem is egyszer, de a magyar piacon egyetlen egy brókercég sincs, akit nem bírságoltak meg. Az FXCM ki lett tiltva az amerikai piacról, a Randomot nem tiltották ki sehonnan. 5. Ha valakinek nem tetszik valami elmondja, rendben, de csak azért rendelkezni regisztrációval, hogy a Random topikban sározzunk, az valami mást is jelent...6. Lehet, hogy Mauf, Andare, ti semmit nem veszítetek, egy Random hiányával, de mi, akiknek a Bét fontos és kell az olcsóság (számlavezetési díj hiánya, olcsó kötések), bizony sokat veszíthetünk.7. Az ügyfélbarátság kényes kérdés, nem lehet mindenki mindenkinek a barátja, de tény, hogy emailt néhány órán belül megválaszolnak, a telefonban mindig készségesek és ez egyáltalán nem jellemző a magyar brókerekre, főleg ha olyan kis pénzűekről van szó, mint amivel mi rendelkezünk. Elmondtátok, meghallgattuk, mi is elmondtuk, most izguljunk a holnapi sms belépés miatt. Én biztos nem örülök neki, de ha az MNB így akarja... Hali, Ildike
FHB:Most vedd! 2017. 08. 02. 23:44
Sziasztok! Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a Konzum eladott kb. 6 millió darabot, amit alapkezelők vettek meg és mindenki azt gondolta fel lesz ajánlva. Hát nem lett... Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem véletlenül, ezek a fiúk tudják, hogy hol fognak kiszállni belőle és tuti sokkal magasabban. Nincsenek véletlenek, csak mutyi, mutyi, mutyi. Remélem észre fogjátok venni hol kell kiszállni, ott ahol majd ők fognak. Szép álmokat Almodók! Hali, Ildeik
ENEFI - THE BEST 2017. 07. 07. 23:04
Sziasztok, Csak a pontosság kedvéért, a 2016.05. hóban elfogadott Közgyűlési határozat szerint:"Amennyiben a társaság által kibocsátott törzsrészvények az ún. „mind” és „fix” kötések kizárásával meghatározott tíz napos forgalommal súlyozott tőzsdei (Budapesti Értéktőzsde) piaci átlagára eléri vagy meghaladja a Célárfolyamot, úgy a munkavállalók, volt munkavállalók a tulajdonukban lévő dolgozói részvényeket az ezen időpontot, illetőleg amennyiben dolgozói részvények jogosultak részére történő jóváírása ezt követő időpontban történik, akkor a jóváírást követő 180 napon belül jogosultak a Társasággal a Társaság által kibocsátott törzsrészvényekre cserélni 1/1 arányban (ez azt jelenti, hogy egy darab dolgozói részvényért cserébe egy darab azonos névértékű törzsrészvény jár). " Célárfolyam=300 forint Tehát: csak akkor lehet átváltoztatni, ha 300 forint felett az árfolyam. Szerintem ez nagyon is korrekt!!! Hali, Ildike
FHB:Most vedd! 2017. 06. 18. 23:13
Sziasztok, A beadványt helyeslem és még egy apróság: Ha kiszorítás 90%, akkor egyértelműen a nyilvános bevezetett mennyiség 90% -ról lehet csak szó, mivel a kiszorítás jelenleg csak tőzsdei részvényeknél értelmezhető. A 66 millió darab 90% -a még ha kevesebb is, a benne lévő közkéz miatt sokkal több. Ebben az esetben ugyanis nem számít, hogy a nem tőzsdei papírok mind náluk vannak!!! Hali, Ildike
FHB:Most vedd! 2017. 05. 22. 20:35
Én bátran biztatlak a tartás mellet.Okok:1. Sokan vannak egy hajóban, de nem teljesen közösen, így a 90% kiszorítás totál valószínűtlen.2. Már egy éve is baja volt az MNB -nek a Takarék-takszövökkel, már Spéder alatt is ajánlatot kellett volna tenni, tehát ez egy kényszerű, de formai csavar.3. Legalább letisztul és sokan odaadják a "Nagyfiúknak".4. Lesz itt üzlet, Mészáros...5. Már most is javulóban a funda... Sok sikert és kitartást, csodálkoznék, ha rossz üzlet lenne. Hali, Ildike
FHB:Most vedd! 2017. 05. 22. 20:25
Sziasztok, Tehát a konszolidált bukó, több mint 16 milliárd volt + 30 milliárd állami alárendelt kölcsöntőke visszafizetés, amit saját tőke elemként szerepeltetett (nem igazán emelte ki sehol, lazán lehetne jelenteni). Remélem segítettem. Hali, Ildike
CIG Pannónia 2017. 03. 31. 10:36
Ezzel lehet, hogy vissza is kapta a teljes fizetett árat?! Akkor jó üzlet volt.... Hali, Ildike
random capital 2017. 03. 24. 16:57
Na végre! Én sem hallottam soha erről a szolgáltatóról, de rendelkezik angol engedéllyel, meg ha beborul, akkor véd az 50e fontos befektetővédelem. Nem látom a kockázatot. Az viszont igaz, hogy mindenki eldöntheti hol akar kereskedni. Látod Pokko, tudsz Te, én tudtam, hogy kihozom belőled a dolgot::))

Hali,

Ildike
random capital 2017. 03. 24. 16:50
Jak Kedves, nem akartalak én megbántani, csak jellemzően ócsárolsz mindenkit, akit érsz, ha nem tetszik valami, persze teheted nyugodtan, csak írd már le néha a bajod is, ne a feszültséget keltsd. Nem vagy TE rosszabb, mint az átlag, csak egy kicsit túl okoska. Én azért bírom a hozzászólásaid, csak hol a tartalom. Fogalmazd meg a bajod pontosan, ne csak odamorogj valami sejtelmeset!

Hali,

Ildike

UI.: azért szeretlek ám én

friss hírek További hírek