Nos, beléptem én is végül az SMS-ben kapott jelszóval, megváltoztattam utána rögtön, elfogadtam pár szerződést, real time előfizetést, ilyesmiket. Kiléptem, majd újra be akartam lépni és az új jelszóval nem enged be se a régivel. Csuda egy cég.
Köszi a tippet, beletúrtam a pár hónapos előzményekbe és találtam pár netboon-os sort, ott tényleg ki van írva. Most már semmi sem tarthat vissza ettől a hulladék erstétől.
Küldtek róla egy emailt. Az ügyfélszám miatt nekem is elő kellett szednem az eredeti szerződésemet, mindegyiknek a bal felső sarkában ott van szerencsére. Így be tudtam lépni a kiküldött kóddal, megváltoztattam a jelszót, elfogadtam a szerződéseket. Amúgy egy kalap szar az egész, szerintem egy idő után dobbantok máshova. A real time csomagok árai egészen felháborítóak.
Nekem simán megváltoztatták a randomos felhasználó nevemet. Állítólag szeptember 22.-én küldtek erről levelet, csak nem tudom kinek, mert én semmit nem kaptam tőlük. Amúgy ezektől a moslékoktól menekültem a randomhoz, most meg újra itt, nem örülök, és akkor nagyon enyhén fogalmaztam.
Egy kicsit kibasztam magammal, mert elfelejtettem kiírni netboon-ból az ügyfélszámom (sosem kellett semmihez). Gondoltam akkor megnézek egy számlakivonatos levelet, hátha benne van a mellékletben, de azok meg titkosítva vannak és a kódot a netboon-ból kellene kinézni...ami már most sem jön be. Mi lesz ezekkel a kivonatokkal is így, örökre kicsuktak belőle?
Figyelmezetnünk kellene az Erste befektetési zrt.-t, hogy megadjuk nekik az esélyt.. 10-15 nap alatt rendezze a dolgokat, különben jogi eljarast inditunk ellenük és a sajtót is rájuk zúdítjuk. Hiszem, hogy sokaknak itt nagy tétel forog kockán, és az Erste felelőtlen viselkedésével nagy vesztességek történnek.
Igen,az lett volna Erstének a szívás,ha a héten mindenki felmond a randomnál,és megy a KBC-hez. Nem lett volna átmenő ügyfél,így a randomért kifizetett vételár az ablakon lett volna kidobva. Tehát a random megvétel üzleit értéke lenullázódott volna!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?