Tudom a felhasználó nevem is ha a Randomos kell meg az ügyfélszámom is, jött a kód is.. Érvénytelen.... Na mind1 hagyjuk is majd holnap..nekem ez sok már..
Törölt felhasználó2022. 10. 02. 19:31
Kétségtelen, az Erste szoftvere is no valamire, ha másra nem, elrettentő példának tökéletes.
Én beléptem, módosítottam a jelszót, kicsit körülnéztem, elfogadtam, tesztet töltöttem, kiléptem azóta nem tudok belépni. Érvénytelen az akármim. Ekkora szemetet... Holnap üszolgálat..
igen, ez nekem is rögtön szemet szúrt... vételnél/eladásnál ki kell választani, hogy melyik számlára... nem zártan 1 számlán belül kereskedsz, mint randomnál ... sok baj lesz még ebből.
Pár gyors kérdés így első ránézésre: Randomnál volt sima és TBSZ számlám, de csak a TBSZ-en volt értékpapírom és pénzem. Itt látom, hogy az értékpapírok a TBSZ-en vannak, de a szabad pénz nem világos, hogy hova került. Ráadásul egy eladásnál nekem kell kiválasztani, hogy az eladás ellenértékét melyik számlára írja jóvá??? Ne már, a TBSZ "zárt" kellene, hogy legyen, nem szabad (véletlen sem) a sima számlára jóváírni, mert az a TBSZ feltörését jelentené, de itt ha nem figyelek, akkor oda írja jóvá???
A netbrokergo sem egy csoda. Kb ot percenkent kivag, ujra be kell jelentkezni. Ha nem windows az oprendszer, akkor vegkepp hatranyba fogsz kerulni, mert szamtalan dolog nem fog menni.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?