Többség hova megy? Vagy mindenki várja az erste random fúziót és teszteli? Én nyitottam számlát az International Brokersnél és a KBC-nél is. Az IB nekem iszonyatosan túl van bonyolítva. Deviza váltást sem tudok összehozni mert mindig kiír valami problémát. Real time előfizetést sem engedi mert szintén nem X-eltem be valamit.. De nem jövök rá mit hiányolnak, info vonal pedig nincs. A KBC felülete tetszik, érthető és letisztult. Ellenben a 20.000 eurós a befektető védelmi alap a Belga biztosítás miatt az nagyon karcsú.
Engem, ami nagyon zavar, hogy sem az Erste, sem a KBC nem enged devizát váltani tranzakció nélkül, illetve itt a deviza kiutalása is macerás....ez kezd félelmetes lenni, hogy nem férünk hozzá a pénzhez, amikor tetszik, és külön menjünk azonosításra Erste bankfiókba...
Köszi a választ. Egyébként meg jöhetne egy e-mail azoknak akiket érint ez az azonosítás, biztos lesz olyan akit érint és majd 3.-án fog anyázni a gép előtt.
Ha a teljes szolgáltatási körhöz szükséges személyes azonosítás még nem történt meg a Random Capital-nél, akkor 2022. október 3-tól ezt bármely Erste Bank fiókban megteheti. szerintem ha évek óta randomos vagy és engedtek kereskedni akkor nincs gond szerintem azokra vonatkozik akik nincsenek teljeskörüen azonosítva , esetleg menet közben személyi igazolványt cseréltek és azt még nem jelezték a random felé , én erre gondolok, de ma a webkonfit meg is kérdezheted ____________________________________________________________________________
Kedves
Ügyfelünk!
Szeretettel meghívjuk a NetBroker kereskedési felület
használatáról (számlainformációk, pénzügyi műveletek, számlakezelés) szóló
tájékoztató webinar eseményünkre. Az előadás célja, hogy megkönnyítse az
októberi átállást a Netboonról, ezért kiemeljük majd a legfontosabb
különbségeket a két felület funkcionalitása között.
Dátum: 2022.09.21. 18:00 (17:45-től lehet belépni)
Helyszín: onlineElőadók:-
Marton
Ádám - online üzletág vezető
-
Dóczi Zsolt - termékfejlesztési vezető
- Kiss Domokos - termékfejlesztő
Az előadáson való részvételhez regisztráció nem
szükséges!
Az alábbiakban találja a csatlakozáshoz szükséges
részletes információkat:
Kérjük, még a rendezvény kezdete előtt ellenőrizze, hogy
eszközén megfelelően jelenik-e meg az oldal és elindul-e a próba videó, az
alábbi lépések segítségével:
1. A Csatlakozom gombra kattintva érheti el a felületet.
(javasoljuk Chrome, Firefox vagy Edge böngésző használatát)
2. A videó automatikusan elindul, ezzel ellenőrizni tudja, hogy az eszközén
futni fog-e a webkonferencia. Ha elindult, nincs más teendője, csak a fenti időpontban csatlakozni
az eseményhez.
Ha nem, kérjük hívja az alábbi helpdesk telefonszámot technikai
segítségért: +36 1 800 1575
Kérdéseit a témában előzetesen felteheti IDE
kattintva.
A webinárium felvétele a Random-Erste egyesülésről szóló weboldalon megtalálható lesz.CSATLAKOZOM
Megjelenésére feltétlenül számítunk!
Üdvözlettel,
Random Capital Zrt.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?