Sziasztok Azért az érdekes, hogy a go-n , pl a MOL nyitó és záróára is 2406, miközben 60- Ft ot emelkedett. A napi maxot nem is mutatja, csak a minimumárat. SZAR az egész rendszerük.
Tisztelt Ügyvezető Úr ! Tudom, hogy eladta, tapasztaltam sajnos, hogy a vevő nem ér fenn az Ön színvonalával. A mai nap veszteség a sz. felület és egyebek miatt. Az Erste kárt okozott.Ön egy nagyon jó kereskedési rendszert hozott létre átlátható felületek kezelésével. Kérem Önt , hogy alkosson. Újat. Vevő leszek. Tisztelettel.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A befektetési szolgáltatók közül ismét a Wood zárt az első helyen, 108,3 milliárd forint értékű forgalmat bonyolítva. A második-harmadik helyet a Concorde és az Erste Bank szerezte meg, 105,6 és 72,6 milliárd forintos forgalommal. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. be is jött a woodoo akkor irány a wood vagy a concorde
Az, aki elgondolkodott a tranzakciós sarc után, hogy maradjon a piacon, az most az Erste-hez átkerülve nem sok választása lesz. Ezekkel a lassú, körülményes, állandóan kiléptető, drága díjú fostalicskákkal /mert ezek a felületek a kereskedés megcsúfolásai/ maga a kereskedés lehetetlenült el.
"Teljesen úgy érzem magam ebben a "rendszerben", mint aki full vakon repül" Randi után nem csoda. Közben meglett a BUX hati ajánlati könyv is. Átnézve mindent véleményem szerint a NetbrokerPro aktív, gyors kereskedésre alkalmatlan. Lassú az ajánlatbeadás is, és real time ellenére lassúnak tűnik az ajánlati könyvek frissítése is. Egyelőre nagyon nem érzem kényelmesnek ezt így. KBC-t nézegetem.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?