Borzasztó katyvasz az egész ! A három számlámom lévő részvény együtt látható ! Mindegyik más bekerülési árral , és nem látom , hogy melyiket mennyiért vettem ? Valamint a random netbróker nem enged be ,hogy letölthessem amit akarok még okt. 14-ig ! Ezt a szívást ! A TBSZ-ek miatt meg sem tudom szüntetni ! Random, random nagyon kiszurtál velünk !!!!
Próbálta valaki indítani a netbroker pro-t? Sima Netbroker még a Netboon szintjén sincs. Előfizettem a Bux-nál real time-re /2400 az 5-ös könyv random 1500 ft.-jával szemben és akkor nincs benne ebbe a külföld, ami... na mindegy/, Mifid kitöltés is megvolt. Kiírja, hogy a telepítő az alkalmazás követelményeket ellenőrzi és utána kiírja, hogy nem indítható az alkalmazás és kérje a gyártó segítségét.
Tisztelt játszó társak! Eljutottam amajdnem belépésig. Szinte az egész kijelzőt befedő teljes ablak jött elő világoskék alapon MIFID (már kitöltöttem), azonban az adatmódositó menüt nem találtam, ahol el kellene fogadni az Alapmegállapodást. 3xnekifogtam, nem megy tovébb a fene..... Eze a vilkék felületet nem tudom eltüntetni hogy tovább léphessek ha egyáltalán ez alatt kellene. Szóval hogy jutok, hol talaálom azt az adatmódositót? Köszönöm!
Megnéztem az e-mailt, lejjebb írták... A pdf.. megnyitáshoz szükséges jelszó az Ön születési éve (4 karakter) és az Erste Befektetési Zrt.-nél lévő Ügyfél azonosítója/számlaszáma (7 karakter) egymás után gépelve.
A forintszámlát látja a rendszer de a devizaszámlát valamiért nem....Az erste bankszámláról már vezettem át az értékpapírszámlámra is...Az értékpapírszámláról is lehet átvezetni a bankszámlára, most próbáltam...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?