engem az érdekelne, hogy honnan tudtok arról, mi történik 2022 október 1-től semmi értesítést nem kaptam az e-mailembe vagy ne is várjam? nem e-mail-ben küldik ki a randomos ügyfeleknek?
Utalni tudsz a netboonból közvetlenül, nem kell ahhoz ügyfélszolgálat. Én ha jól emlékszem a tájékoztatóban azt kommunikálták, hogy a Random munkatársait átveszik, így elvileg nem kerültek lapátra.
t+2 napos elszámolás van, ha ma adtad el a papírokat, akkor legkorábban pénteken tudod kiutalni
Törölt felhasználó2022. 08. 10. 15:07
Hello emberek, nem tudok átvezetni Tbsz-re a netboomban, és ki sem tudok utalni csak kevés összeget számlámról. A pénz be volt fektetve, de most nem lehet szabad pénzként kezelni. Mi a franc ez? Nincs ügyfélszolgálat. Nem veszik fel a telefont. Valaki tudna segiteni?
Tudtommal egy maradt a Random végével: https://www.portfoliofinancial.hu/ Árfolyam API REST technológia a nyers árfolyam és fundamentális adatok, gazdasági hírek eléréséhez, alacsony késleltetésű adatstreaming technológia real-time adatok megjelenítéséhez, terminál megoldásokhoz. Kötéslistát nem biztos, hogy ad.
Sziasztok! Nem tudtok véletlenül egy valós idejű adatokat szolgáltató oldalt? Kötéslista kellene real-time-ban saját rendszer meghajtásához. Eddig a Randi-ból szedtem az adatokat real előfizetéssel, de ugye a Random beleolvad az Erste-be, így a Randi is leállításra kerül. Köszi!
Hat ha igy lenne, akkor az annyira nem is lenne veszes, havi 5k. Mindenesetre az USD deviza dija akkor is hianyzik, mert lejjebb hivatkozik ra. Mondjuk en nem nagyon szoktam cash-t tartani a szamlakon, szoval engem a 20k USD dij sem erintene. Mindenesetre en irtam nekik egy emailt, remelem hamarosan okosabb leszek.
"Akciós feltételek a Random Capital Zrt.-től átvett ügyfeleknek:Azon ügyfelek számára, akik 2022. szeptember 30-án értékpapírszámlával rendelkezte a Random Capital Zrt.-ben és egyesüléskor átvételre kerültek 2023.12.31-ig a Díjjegyzék szerinti fix és állományi díj 100%-a elengedésre kerül az átvett értékpapírszámlára vonatkozóan 300.000.000 Ft értékű állományig. A kedvezmény nem vonatkozik az EUR/CHF/USD állományi díjakra és nem vonatkozik zártkörűen működő részvénytársaság (zrt.) részvények értékpapírszámlán tartására."
Elég kretén módon van leírva, de szerintem 50m HUF-ig vonja a havi 0,01%-ot, ebbe számít az összes szabad deviza és bármilyen értékpapír, + ezen felül van EUR/CHF szabad pénzre, 20e felett a plusz díj, de itt már nem számít az értékpapír
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?