Takarékbank is tudja például azzalkezdtem de ott a díj 500huf/hó és 0,5% vétel és eladás daytarde nincs és csak BÉT részvények és saját takarék /mkb alapok +a állampapír ami Webkincstárban mindig jobb árfolyamon van eladás és vételre is.
na persze, csak ezek a minimális elvárásokat sem teljesítik legyen online kereskedés és minden BET instrumentum elérhető legyen javítsatok ki ha tévedek, de ezt jelenleg csak az Erste és a KBC tudja
jól szétqrtad a hszm! vlmi IB ügynök vagy? "....a kezelőfelületet nem is értem, hogy lehet ekkora okádék valami, ami amerikai? :) . nem néznek körül a konkurenciánál, hogy mennyre praktikusabbak?"
Mert szeriintem maygar átlagbér duplán adóztatva nem lehet valami sokm de lehet rosszul gondolom, hogy ha ez életbe lép akkor aki itt van az is inkább haza magy még az USA bér duplán adóztatva nem lehet olyan kevés,bárkevesebb lesz mint eddig...
Kbc-n e3gy hátrányt azért tudok nem TBSZ-n az osztalékadóból a külföldinél neked kell visszaigényelni a különbözetett az ottani adóhatságtól, nem ők kérik vissza{ha nincs 15% a különbözetett terhelik de honkongban van 14% lés ott 1+13% szja terhel 2*14%{13+15}}.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?