Az inkább olyan lehet, mint a "fapados" mobil társaságok. Ahol vásároltak hozzáférést egy nagy cégtől, de egyébként teljesen külön cég, teljesen elkülönülten, szabad árazással. Vagy mondhatnám internet szolgáltatókat is példának, veszek néhány GB-os sávszélt (üzleti csomag) valakitől, aztán én úgy adom tovább, ahogy akarom, abba az eladónak nincs beleszólása. Szóval PF és Erste nem egy cég és PF-nek nem az Erste a tulaja. Itt nem ez lesz a szitu.
Voltak ezek a nagy szövegek, hogy a Randomnál mindent az ügyfelekért, hát ja. Kezeljék nyugodtan tovább azt a 125 forintot, amit a számlámon hagytam. Bár azt meg a hulladék Erste le fogja vonni a harmadik napon az első két nap számlavezetési díjaként...
Pontosan,le van írva hogy maradnak a Randomos költségek!Ennyi!Úgyis afelé megyünk,hogy minnél olcsobbak lesznek a kötési díjak,követjük a nyugati brókercégeket!A fintech cégekkel versenyezniük kell!
Ha jól tudom a pf trader szolgáltatása mögött is az Erste áll, más brand, más árakon (régen így volt), nincs feszülés. A bankoknál is több csomag van, kinek mire van igénye, egy vezető brókercégnél miért ne lehetne így? A fejlesztések egy ideje nem haladtak, a rendszerek sokszor lehaltak, még pozitív hozadéka is lehet ennek, miért ennyire pesszimista mindenki? Arról nem is beszélve, hogy BANKI háttér került a brókercég mögé, ez sokaknak komoly pozitív hír.
Fölösleges bármit túlgondolni, majd meglátjuk, hogy az erste mit fog tenni és utána lehet vakarni a buksit a hogyan továbbról.Már kexelo betette ide, nem árt még egyszer, a kezdés azért biztató. https://www.erstemarket.hu/oldalak/q_and_a
azért nem maradhat így, mert befeszülés lesz az erste bef és rc díjak miatt... valamerre el fog indulni a balansz... és sztem nem kérdés, h merre...(ez van/lesz...) btw, Feribácsi sanszos, h újra remek deal-t kötött, mint anno a belgákkal, most az osztrákokkal... ügyes na, ezt el kell ismerni! ;)
Így van, én is dobbantok!! Erste számlavezetési díj, állományi díj, real time ingyenesség nuku. Dupla árak. Lehúzos cég a javából, a legdrágább. Jól kifogtuk. Annyi a jó kis csapatnak, hazai kis részvényesek összefogásának. Arcul lettek csapva rendesen Azt hittem itt tényleg nem saját zseb számít. Tévedtem. Sajnálom. Így is szopás a piac Covidban csapkodva
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?