30evre nem tervezunk. Semmivel nem lehet 30evre tervezni. Van BEVA 30millioig, es Virag Ferit ismertuk. Amig O volt korrekt volt. Most uj vezer van, miatta sem aggodunk. A Random tozsdere lepesen is gondolkodik
Hali! *** Nektek ez az elsődleges brókeretek? Miért bíztok a random capitalban? *** Tudom, hogy MNB ÉSZLA-ban csekkolhatók az egyenlegek, ez biztató. De honnan tudjátok hogy a brókercég financiálisan egészséges és működni fog 30 év múlva is? *** Ma nyitottam számlát itt, de nekem vannak még kétségeim. Ezért nyitok a KBC-nél is, de kíváncsi lennék a véleményetekre!
nem troll, tényleg csak a tények miatt, de ma is... RC: "Bizony nem egyiptomi volt a lezuhant gép, hanem etióp, tévesen írtam, de
az alap dolgon nem változtat, miszerint a baleset következtében tegnap
az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) az egész európai
kontinensre kijött a tiltó határozatával a Boeing 737 MAX-8-as
géptípusra." Helyesen: Felfüggeszti az összes Boeing 737 MAX-8 és MAX-9-es üzemelését a kontinensen az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA). (amúgy valszeg jobban ráérek ...) ;)
Sziasztok! Hogy lehet shortolni a RC-n, és hogy kell a pozit lezárni? Bocsi, ha már volt kérdés, de nemrég van RC számlám, és még nem shortoltam soha. Köszi :)
konzum story topikból: "Random Feri.. :DDD Na, ha valaki, akkor ő biztosan megszedte magát akkoriban a sok Mari nénin :DD Nálam a non plus ultra az volt, amikor a Corvinuson benyomta a Föltámadott a tengert a hatás növelése érdekében :DDD Utólag kurvára tudok röhögni." #83999 hm... tényleg volt ilyen?
az X? az 1 kalap Xar... btw, "A Boeing újabb katasztrófája le akarta taszítani a DOW 30 amerikai
indexet, de az 5 százalékos Boeing mínuszra érkezett az APPLE 5
százalékos plusszal. A katasztrófát (egyiptomi Boeing gép lezuhanása).." Etióp gép volt...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?