Reggeli hirlevelbol masoltam.
Bizony rendkívül fontos, hogy egy szolgáltató törekedjen a tökéletes működésre és az is fontos, hogy odafigyeljen az Ügyfelei igényeire. Nem beszélve arról, hogy az odafigyelés önös érdek is, mert akkor jövedelmező igazán egy szolgáltatás, ha "azt", "úgy" és "abban a formában" szolgáltatjuk, ahogy a szolgáltatást az Ügyfelek igénybe is szeretnék/akarják venni. Ez bizony nem kis feladat, sőt, egyenesen kihívás. Sokféle módozatban lehet kialakítani a szolgáltatóról alkotott képet, törekedni arra, hogy a legjobbat gondolják/képzeljék a szolgáltatóról. Szerintem a tökéletesség utópia. Legalábbis jelenleg annak érzem, nem csak bármilyen magyar szolgáltatás tekintetében, de akár nemzetközileg is. Nem beszélve arról, hogy mindenkinek mást jelent a "tökéletes szolgáltatás". Mindenesetre az én filozófiám a nyílt, egyenes beszéd, hazugságoktól mentesen. Nem a tökéletes szolgáltató bemutatása a Random célja, hanem annak megismertetése, hogy komoly erőforrásokkal igyekszünk a lehető legtöbb Ügyféligényt kiszolgálni, egy megbízható (de természetesen nem tökéletes) rendszer alapjain. Mindezek okán szeretném jelezni, hogy a tegnapi http://www.portfolio.hufórumában megjelent "Idea" hozzászóló beírása, miszerint az ajánlati könyv egyes esetekben nem töltődik be, még akkor is valóság, ha ezzel "csak" ő találkozott a fórumozók közül. Ez egy valós bug, aminek a kijavításán dolgozunk. Az igazság azonban mindenek felett! Igaza volt, a probléma ritka, de valós, igyekszünk megszüntetni, de kérem most is, hogy a fórumon túl, az ügyfélszolgálaton is jelezzék észrevételeiket, nem mindig, mindent tudunk hatékonyan monitorozni a weben. Ha jót állítanak rólunk - örülünk és büszkén szolgálunk. Ha rosszat állítanak rólunk valós alapokon - küzdünk, hogy ne legyen így. Jó Reggelt és szép napot! Csípős hideg van ma reggel is, de egy nappal ismét közelebb kerültünk a tavaszhoz... "Ma láttam egy nőt, aki a macskájához beszélt. Szegény tényleg azt hitte, hogy érti a macska, amit mond. Hazajöttem és elmeséltem a kutyámnak az egészet. Dőltünk a röhögéstől." | Sem |
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?