Nálam van deviza árfolyam- USD/HUF, EUR/HUF
2018. május 23. napját írjuk és a jelenlegi formában most jelentkezünk utoljára. A GDPR (új uniós adatvédelmi szabályozás) miatt csak és kizárólag előzetes hozzájárulással, az adatkezelési szabályok elfogadásával van mód kiküldeni olyan tartalmakat, amelyek nem kötelező elemei a szolgáltatásnak. A Random dolgozik egy, a jogszabályoknak maradéktalanul megfelelő megoldáson, ezért türelmet kérünk. Amikor sikerül a jelenlegi olvasók többségét újra kiszolgálnunk a reggeli hírlevéllel, értesítünk mindenkit. | Semleges |
Addig is szeretném megköszönni a magam (Virág Ferenc) nevében az elmúlt három év "közös" reggeleit, bízom benne, hogy jól érezték magukat a reggelik olvasása közben és talán egy kicsit a piacról is képet kaphattak. | Semleges |
Számos, a Random Capital szolgáltatásának értékelésében, védelmében, magyarázatában, véleményezésében eljáró fórumozó aktív ügyfelünknek külön szeretném megköszönni azt a sok-sok energiát, amivel az igazság oltárán álltak ki a Random mellett az elmúlt években. | Semleges |
Köszönöm a hozzászólásokat, a kritikákat és a számtalan érzelmes beírást, amit ezekben az években kaptam/kaptunk a Random Reggelivel kapcsolatban. | Semleges |
Blogként vagy hasonló formátumban, de ígérem, hogy dolgozni fogunk valamilyen visszatérésen. | Semleges |
Magyar | Értékelés |
---|---|
A Random csapata és a magam nevében kívánok nagyon szép nyarat és sikeres kereskedést a jövő egészére! | Semleges |
Kérjük, hogy véleményüket, igényeiket a szolgáltatásunkkal és a Randommal kapcsolatos bármilyen észrevételüket továbbra is osszák meg velünk az info@randomcapital.hu emailcím segítségével! | Semleges |
Szép napot kívánunk és Mindenkit remélünk hosszan a Random szolgáltatásaiban! Üdvözlettel, Virág Ferenc és a Random Capital minden munkatársa! | Semleges |
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?