Jó lenne az ablakos megoldás is, de a sok ablak között nehezebb lépkedni mint a lapok között, emiatt nem jó nekem. Ha lenne új inkognito lap, az lenne az igazi.
https://support.google.com/chrome/answer/95464 Szerintem ez nem a GDPR miatt van, inkább sütikezelés miatt. Könyvelők például már hosszú ideje csak így tudják használni az ügyfélkaput, több felhasználóval.
A -incognito elé írtál szóközt a chrome.exe" után ? Nekem ezt az üzenetet amit írtál csak akkor írja ki a Windows, ha nem volt szóköz az -incognito előtt.
Köztudottan az RC a leginkább ügyfélbarát szolgáltató, ez vonatkozik mind a személyes kommunikációra/kapcsolattartásra, mind az árakra. Biztonsági szempontból BEVA tag, ennek figyelembevételével érdemes a vagyont kezelni, illetve megosztani, továbbá az MNB-nél havi rendszerességgel ellenőrizhető a vagyonod. Minden más szolgáltatónál ugyanez(!) a biztonságod záloga, amennyiben abból indulunk ki, hogy nem bank, hanem magánszemély tulajdonosok révén a "lenyúlás, csalás, stb." műveletek könnyebben megtörténhetnek. Ha ezek számodra nem elégségesek, akkor bankot érdemes választanod...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?