Sziasztok ! Jelenleg azt tapasztalom, hogy saját számlám megnyitását követően - ugyanazon gépről - egy családtagom másik számlájának megnyitása nem jön létre, helyette a - már megnyitott saját számlám - kerül megnyitásra, azaz a megszokotthoz képest jelenleg csak egy számlatulajdonos (bármelyik ) számlájára tudok csak belépni, több számlatulajdonos számlájának egyszerre történő megnyitás nem lehetséges ! Összefügg ez a GDPR témával, vagy miről maradtam le ?
Csak egyet? Nekem ötöt. Akkor veled kivételeznek! :) Ráadásul ha más lapon vagyok nem is látom a felugró ablakot, úgy mint régen a Peti-ben, az akárhol voltam felugrott. De még alul sem villog semmi. :(
engem a legjobban az zavar, hogy a kis felugró ablak, a rendszerüzenet eladásnál és vételnél napok óta késik minimum egy percet azelőtt rögtön jött az üzenet teljesülésnél és ez nagyon rossz, ha 4-5 papírban kötögetek , nem látom azonnal a teljesülést
Csal a villámtrade frissül 'folyamatosan' a netboon-ban, árfolyamok/kötéslista/könyv 15 másodpercenként frissül. Ebben nincs hiba, ez így van amióta én ügyfél vagyok.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?