A laptop kamerám le van ragasztva egy papírral. Egyszer támadás érte a gépemet, az egész önálló életre kelt semmit nem tudtam csinálni vele, és nem bírtam a leállításig elmenni az egérrel, az egér önálló életre kelt és egy perc múlva magamat láttam a képernyőn- vagyis a képet amit látott a betolakodó, megmutatta nekem. Akkor azonnal kihúztam a szélessávú kapcsolat vezetéket és így megszakítottam a kapcsolatot, de a laptopot csak az akku kivétellel tudtam kikapcsolni.Addig és azóta sem használok wifit.
Vagy lehet a holnapi meg a holnap utáni jött meg :). Egyébként meg figyelnek és mindent tudnak rólad. Snowden óta tudjuk, hogy a laptop kamerájához hozzá lehet férni és még a kis led se világít mikor figyelnek.
Hopp, most gyorsan jött két hírlevél. Gondolom a tegnapi meg a mai. Lehet, hogy már megszerettek. :) De honnan tudták a mél címem? Lehet, hogy csak véletlen?
Sajnos nem tudom azt mondani, hogy nem lehetnek
fennakadások a rendszer működését illetően, de nagyon remélem, hogy nem lesz.
Hatalmas mennyiségű adat, rengeteg ügyfél, ajánlat és kötés, dolgozunk
ezerrel.. Nekünk a legnagyobb érdek, hogy minden zökkenőmentesen működjön.
Eddig sem volt ránk a probléma a jellemző, ezt akarjuk tartani a továbbiakban
is. "Bolond játék": már rekordon vagyunk a jelentkezőkkel és engedjék
meg, hogy megosszam az egyik legkedvesebb "bolond" játékra jelentkező
beírást: "
Bolond kisbüfi, A pletykát elhiszi. Buxot felfelé várta, Longban ragadt
kispofája. Realizálni buktát nem akart, Fejet hetek óta csak vakart, Elszánta
magát most már, Medvére odakint nem vár. Bekéredzkedik az ingyen ársávra,
Bukóját szépen beváltja, Apránként majd visszalépked, Többet nem hiszi a
meséket." (T.SZ.M.) Az ilyen beírásokért érdemes játékot kiírni.
A három gyerekes apától nem fogok kártérítést kérni az biztos de ha ezek a problémák nem szűnnek meg akkor asszem nyáron az olasz horvát útra én megyek el és Ferenc marad itthon trédelni :o)) Halkan jegyzem meg a KBC platformja hiba nélkül megy most is , na úgy tűni a RANDI is helyre állt
Érdekes lenne, ha megint 14.30-ig elhúódna. Reggel az Estnél nem lehetett semmit csinálni. Most ha meg visszaengedik gondolom jól beverik az Opust, de lépni se tudunk addigra.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?