úgy látom a szövegértelmezéssel és a memóriáddal is vannak problémáid...
akkor mégegyszer:
"frissen regisztrált dj barátunk szerint nem volt semmi hiba, mert őt nem érintette ez a dolog..."
és hogy miért írtam?
"Én sem voltam érintve amúgy !" nézz utána ki írta a #5074-es hsz.-ban...
mellesleg ha már ennyire bagatellizálod, ha valakinek ez a történet plusz kiadásába kerül, akkor azt majd kifizeted?
ha majd elérsz egy bizonyos életkort, és szerzel néhány kellemetlen tapasztalatot szolgáltatók hozzáállásáról, akkor majd megérted, h az ehhez hasonló dolgok miről szólnak. a BIZALOMRÓL és esetleg annak csökkenéséről, ne adj' Isten elvesztéséről x szolgáltató irányába.
a fórumon eddig mindenkit bátorítottam, h váltson nyugodtan RC-re, de ez most nem egy piros pontos story...
inkább megyek meccset nézni, annak több értelme mint tinédzserekkel társalogni.
akkor mégegyszer:
"frissen regisztrált dj barátunk szerint nem volt semmi hiba, mert őt nem érintette ez a dolog..."
és hogy miért írtam?
"Én sem voltam érintve amúgy !" nézz utána ki írta a #5074-es hsz.-ban...
mellesleg ha már ennyire bagatellizálod, ha valakinek ez a történet plusz kiadásába kerül, akkor azt majd kifizeted?
ha majd elérsz egy bizonyos életkort, és szerzel néhány kellemetlen tapasztalatot szolgáltatók hozzáállásáról, akkor majd megérted, h az ehhez hasonló dolgok miről szólnak. a BIZALOMRÓL és esetleg annak csökkenéséről, ne adj' Isten elvesztéséről x szolgáltató irányába.
a fórumon eddig mindenkit bátorítottam, h váltson nyugodtan RC-re, de ez most nem egy piros pontos story...
inkább megyek meccset nézni, annak több értelme mint tinédzserekkel társalogni.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?