Ok. Mindenkinek mas az igenye. Mindenki kivansagat nem konnyu teljesiteni. Ennek ellenere tamogatom, hogy a beigert uj mobil ap. minel elobb elkeszulhetne.
hát akkor rinyálj itt vazze... biztosan lesz olvasótáborod, de ezzel szart sem érsz el... be kell menni a céghez és ott őrjöngeni, nem itt, ahol senki sem fogja megoldani a pénzügyi problémádat... :D
Sajnos nem tudom, ki a pö..öm ö...e vagy, de rajtad kívül azt sem látom, kinek lenne jobb, ha először és utoljára írnék ide. Ha tudsz, úgyis kitiltatsz, ha nem, akkor még vitatkozhatunk. Személyeskedő stílusod arrogáns, lehet, hogy Téged tiltanak ki előbb és nem engem. Én azt javasolnám, hogy keress valami zárt FB oldalt, mert ez egy nyílvános fórum, ahol jogom van leírni a véleményem, Mr. Senior.
... és még egy dolog, figyelj junior sokat tanulhatsz... ha problémád van a cég szolgáltatásával vagy a vezetővel, akkor nem egy fórumon rinyálunk durcás skinny boyként, hanem bemegyünk az ügyfélszolgálatra és reklamálunk és ha kiemelt ügyfél vagy, akkor pedig akár magasabb szintű találkozót is összehozod... mindennek megvan a maga módja és megoldása !
"másrészt némi tiszteletet megadhatnál egy embernek, akinek a cégénél elhelyeztél egy kis zsebpénzt"Ezt azért gondold végig pancserkám, ha tulaj vagy, ha nem. Nekem kevés időm van a lelkiéletedre, nem szoktam nagyon olvasni ezt a fórumot sem. Ha tulaj lennél, bemutatkozhatnál, ha nem, akkor semmi közöd a problémámhoz. Ha esetleg valamelyik tulaj genetikai...-ja vagy, akkor beszélj a szülőkkel, mert ez a rablás nem fog tetszeni a zsebpénzeseknek, ezért szép lassan elhagyják a buzzancs cégeteket. Tömören ennyi seniorkám. És nem vagyok tovább kiváncsi a rinyálásodra, azt hittem értelmesebb reakciók érkeznek, de ezen sem lepődöm már meg, mert gondolom, hogy túl sok itt a junior.Szevasz senior
Senki nem kérte a tanácsaidat, láthatóan fel se fogtad, hogy miket írtam több helyen...Nézzük:"Megsúgom, rettenetes titkot árulok el neked... igen, van pár "select"-jük (hogy mi ez , most nem térnék ki rá, túl hosszú lenne elmagyaráznom) ami különféle ügyfélinformációt ad nekik, egészen pontosan a jogosultsággal rendelkező DB kezelőnek, illetve statisztikai jellegű vezetői információkat a vezetőségnek. Ennyi már alapszintű számítástechnikai ismeretekkel tudnod kéne... nagyon ciki !" Biztosan azért kaptak felügyeleti bírságot nem megfelelő ügyféladat kezelésért, mert a Te általad említett statisztikákat használtak csak. Virág is biztos a "statisztikai jellegű vezetői információk" birtokában beszélt ügyfél vagyon gyarapodásról. Ha már junioroztál engem, akkor gondolom te senior vagy, de ebben a témában tanúsított gyerekes naivitásod mást sugall... "Ejnye... itt is illene tudnod, mi a tőkeáttétel, fedezet, limit, volatilitás és kockázat... pontosan téged óvnak meg a súlyos problémáktól, ez is nagyon ciki, hogy nem fogtad fel ! " Írhatnám én is, hogy Ejnye...meg sem értetted az iróniát és ezért vontál le téves következtetéseket felkészültségemet illetően, de egy bizonyos kor felett biztos nehezebb az irónia felismerése, ezért ezt nem tartom cikinek az esetedben...Lehet, hogy számodra még szükséges, hogy valaki fogja a kezedet a piacon és helyetted hozzon döntéseket, de gondolom seniorként ebbe szocializálódhattál egy másik rendszerben. Nekünk "junioroknak" nincs szükségünk ilyenre... "Sajnos nem így működik emberke... van tájékoztatási kötelezettség, ez nem olyan mint nálatok a kispolgári adócsalás.. csöndben, hallgatólagosan..." Itt is tényleg így gondolhattam, hogy nem kellene bejelenteniük...Ejnye...A nagy "bejelentésük " pedig véletlenül épp a fórumon megjelent bejegyzések után történt, jóval a foganasított intézkedések után. Személyeskedésed téged minősít, de mivel mindenki magából indul ki, majd figyelj idén az adóbevallásra senior, nehogy ott is megvezessenek... "Ne is, mert úgysem találnád ki... röviden próbáljuk meg talán ezt... prudens működés... otthon nézz utána... tudom sokáig fog tartani a megértése, de hát ez már csak ilyen... egy brókercégnek sok mindent figyelembe kell vennie ! " Prudens működés köntösébe bújtatni az említett intézkedés sorozatot. Ha-ha-ha... 4 nappal választások előtt jut eszükbe a prudens működés, amikor már 30 napos kifutási ideje van egy tlongnak. Tényleg nagyon naiv vagy senior... "... azt hogy hülyeséget fecsegsz, összeollózott, nem összefüggő sztorik alapján..." Pedig sajnos senior ezek így történtek, időrendben egymás után. Persze véletlenül se függnek össze és én ollóztam össze őket....Egyébként a mikulásban hiszel még senior?
a rinyálásod idegesítő junior... amikor nem vagy tisztában dolgokkal, csak vagdalkozol fogalmakkal... másrészt némi tiszteletet megadhatnál egy embernek, akinek a cégénél elhelyeztél egy kis zsebpénzt... mégha fogalmad sincs milyen szabályok mentén működik is egy ilyen cég... hát ennyi ... kisebb hőbörgés, több ész.. ennyi kéne számodra !
Szerintem a kutyát sem érdekel a válaszod fémszívű barátom. De miért is vered itt a nyálad, nyilván nem vagy érintett ,mig mások igen. Én pl. szerencsémre kis %-al, mert más helyeken kötve van a vagyonom, csak az íze kedvéért dobtam egy kockát 5-szörös téttel. Re mélem megszólalhatok azért még itten?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?