remélem, de mivel Feri is szokott benézni ide gondoltam leírom, hogy a holnapi reggeli hírlevélbe reagálhasson ......... Ezúton kívánok a Random csapatának kellemes húsvéti ünnepeket!
Mondanám, hogy egyértelmű a dolog mert azt írja HA NEM JOGOSULT április 1 től más kedvezményre.............. Elvileg jogosult vagyok mert elküldtem a "bolond" promós emailt, de erről semmi reakció nem érkezett eddig ezért merült fel a kérdés bennem jöhetett volna egy mail, hogy : köszönjük promóciós levelét , Őnnek jár a real time, vagy valami ilyesmi :)
Ferenctől is kérdezem, hogy most kapcsoljam ki és majd újra be a bolond promócióval?? Vagy automatikusan átállunk a "bolond" promócióra?? Jó lenne tudni technikailag hogy lesz az átállás
Másnak is ment ma levél?? Tisztelt
Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a Random Capital Zrt.
karácsonyi akciója kapcsán kapott 3 hónapos, ingyenes valós idejű BÉT
adatcsomag 2018.03.31-én lejár.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy
amennyiben a szolgáltatást bekapcsolva hagyja és nem jogosult április 1-től
egyéb kedvezményre, számlája a díjszabályzatunkban meghatározott összeggel fog
terhelődni.
A szolgáltatást a Netboon felület Személyes menüpontjában, az Adatok módosítása
almenüpontban tudja kikapcsolni, amennyiben nem kívánja díjfizetés ellenében
igénybe venni azt. A szolgáltatás kikapcsolásának elmulasztásáért
Társaságunk nem vállal felelősséget.
Sziasztok. Mivel nem vagyok jártas a témában, vagyis kezdő vok, így lenne egy kérdésem: megkaptam a Nav-tól a bevallás tervezetét és meglepetésemre szerepel benne a tőzsdei jövedelmem, amit ezek szerint megküldött a RC nekik. Ezek szerint nincs már teendőm a bevallással? Gondolom a rc jó adatolat küldött meg... Köszi előre osis
1. Legújabb Randiban ott van már a részvény neve is, igaz nem minden tételnél, hanem részvényenként egymás alatt vannak az abból meglévő tételek. Külön beállításról nem tudok. Persze jó lenne ha lehetne rendszerezni a tételeket pl. 2. TDT-ket limit közelében automatikusan zárják, máskülönben nem lehet zárni ha eléri a limitet. Limit kötelében nem is engednek TDT-t sem nyitni, pont a beragadás lehetősége miatt, ha nem jól sülne el.
-Ott kell, hogy legyen a részvény neve is -Alsó limittel pont az a baj, hogy eladó van bőven, csak éppen vevő nem szokott lenni...ezáltal nem tudják lezárni a TDT-det. Szóval röviden: igen zárják.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?