Szép volt reggel a rendszer "meghalás", innentől kezdve, mégha partnertől nem kaptak adatot (meg keél válogatni!), komoly kockázatokat hordoz a Random, mint szolgáltató, kockázat, nagy kozkázat, érdemes vele számolbi.
2153 link,személyesen is lehet infó tgyüjteni. Egyébként javaslom én is őket jó kis társaság.Nem dolgoznak nagy költséggel,a pénzügyi mozgatásokat nagyon körültekintően biztosítják,az internet szolgáltatásukkal 3 év alatt egyszer volt gondom,de az sem volt kapitális hiba.
Kedves Forumozok! Eppen jo es olcso online brokerceget keresek Magyarorszagon. A Randomnak nagyon jok a dijai! Nektek mik a talasztalaitok, erdemes hozzajuk szegodni? Koszonom!
A telefonos devizaváltásnál szerepel egy jutalék a kondíciós listában, de azon felül milyen spreaddel dolgoznak? Vagy középárfolyamon váltanak és csak a 0,3%-ot teszik el?
Pedig az online utaláshoz nem kell az mnb engedélye, csak szoftver kérdése az egész. Nulla kockázata van mindkét fél részéről, ha csak a névreszóló, rögzített bankszámlaszámra történik az utalás. De sztem a dev. konverziót is meg tudnák oldani valamely bankon keresztül, mint ahogy azt sok fx cég is teszi.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?