Strategia teszt volt, fagyi penz, azert nem lezdek reklamalni, levelet irni, telefonon jeleztem, ide leirtam, ennyi
Ami miatt ki vok akadva, h azt hittem jo lesz dtre a ceg, jo attét, megbízható, DE ez tört meg bennem
Olyan céget brókert keresek, aki egy válságban is talpon marad, az előre tisztázott feltételek mellett játszik és nem kezdi el a money makerek játékát. Ez amit csináltak egyértelműen rá utal. Az iron fx esek is csak várják a pénzt, a saxonál ismert a helyzet, akárhogy is nézzük ez is kockázat, csak a tőzsdén ki tudom számolni, itt nem
Egy ismerősömnél volt olyan gond, hogy az előre berakott stopja nem teljesült egy bizonyos szinten, pedig az ár szépen lassan ment át rajta hasonló módon, mint ahogy te írtad. Nem lehetett kézzel se zárni.
Reklamált, és visszakapta a különbözetet.
Szóval jó eséllyel te is visszakapod a 853 - 800 közöztti különbözetet.
A problémám nem az elveszett haszon, tesztnél nem full tőkével játszom, hanem a bizalom elvesztése, egy ilyen esménnyel nem tudok kalkulálni a kereskedésben. Market maker szerepjátéknak tűnik, pont a Randomtól nem vártam volna, szolgáltató váltás lesz belőle, mert kezelhetetlen a kockázatuk
Törölt felhasználó2015. 08. 24. 10:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Értem, köszi
Furcsa,h először a spread szállt el (2-ről 9), majd a telon és a pcn is meghalt, de csak ez az egy termék...
Két különálló rendszer, nem frissítési probléma (w7, droid), telefonon help desk, nem kapnak adatot.,.
De tegyük fel igaz, akkor a stop miért nem működött?
Ez a történet több sebből vérzik (telefonos hivásnál még bő 70 pont volt a plusz)
Stratégiát tesztelek, short reggel m1 alapn 855, kocka 25 pont, 2 rnél stop húzás nullába 53, majd 3 rnél 800-ra, 755 után zárási jelzés a felfelé induláskor, nem enged zárni, sem telon, sem gépen, telwfon, nem tudják mi van, nincs árjegyző, meg internetkapcsolat, azonnali zárás kérés, aztán sokáig semmi, végül +2 pontban zárták
Megnyugtató panaszkezelés: ilyen technikai hiba előfordul, írjak levelet... majd kivizsgálják, odatolnak vmi kisfiút, aki kaplodja a telefont.,.Valahogy máshogy áegy ez a profiknál az usaban, én éreztem szarul magam, mikor az igazgató helyettes írt, nem volt probléma, csak kérdés,.,
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?