Mecsek

Regisztráció: 2011-11-10 20:50:48

Hozzászólások száma: 209

Utolsó hozzászólás: 2020-02-16 19:22


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

5 851
vasárnap, 18:56

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:22
"Nem értem, hogy miért nem maradhatott ki a gyűlölet és félelemkeltés ebből a beszédből."Akkor nem tudott volna még bolha@nyi értelmes dolgot sem felhozni.Ha a jiberálisokra mint diplomás kommunistákra hivatkozik,nézzen szét a saját csapatába is,mert ezek ott vannak bőven körülötte is.
Vae victis!!Hamarosan bőrünkön érezzük ezen akcióterv következményeit.
Őrmester részvényesek ide 2020. 02. 07. 09:48
Mindenki kényszer nélkül kereskedik,remélve,hogy beköszön a (fat finger)jelenség!
CoronaVirus 2020. 02. 04. 08:46
Biológiából  eggyes! Ülj le fiam a sarokba és nézz utána a konkrét törzsfejlődésnek az okos telódon.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 02. 01. 15:15
Igazából nem ez a lényeg!Egyszer az adóbevallással komform vagyonbevallást hozzák nyivánosságra,az már valamit mutatna.Nekik hogy készíti el a NAV az adónyilatkozatot,és azt  hogy fogadják el,vagy nyújtanak be másikat?Slendrián megfogalmazás alapján az magyarázható bele amit akar.Továbbra is vérforraló,bőszítő,hányadék az egész cirkusz amit produkál az egész Tiszteletreméltó csapat vagyonnyilatkozat címén.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja 2020. 01. 24. 11:30
Türelem nélkül,egyéb infó híján nem sok babér terem ezen a platformon!Belső infó nélkül nem lehet gyorsan meggazdagodni,sőt még megélni is csak akkor ha van más forrás is.Légy türelmes és a mozaikokból kirakni a frankó dolgot.Az IDŐ mint tényező sok dologra gyógyír!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja 2020. 01. 24. 10:21
Hát aranyoskáim!Jó nagy pofavizit lesz az biztos!A helyek/250-300/már 10 napja elfogytak!Aki számít ott lesz!Vegyük,vigyük a papírt amíg van eladó!!!!Egyébként jó a víz,de a Tettye forrásvize is van legalább olyan.A nyitott palackban még két hét múlva is iható,nem úgy,mint a bolti ásványvizek,csak el kell zarándokolni érte és megvárni,még telefolyik a 10 lityis kanna.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 01. 21. 21:57
Várni kell még egy szűk évet,mivé alakul az össz ellenzéki egyetértés.ha megvalósul,egy ifjú titánt fel tudnak építeni,aki igazi ellenfél lehet.Ma nem nevezhető meg senki.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 01. 21. 09:02
Ez nem pestis vagy kolera,feketehimlő.Kézbe van tartva,nem szabadul el,csak helyi tragédiákat okoz.Az ebola is cikis volt,mégsem lett belőle világjárvány.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 01. 21. 08:59
Járulj hozzá aktívan a változáshoz.2022-ben gyere haza és húzd be az az x-et a listán,ami ezt biztosítja.Az 51% sajna még így is biztos lesz,hacsak nem szúrnak el nagyon valamit.Az agymosást magas szintre emelték,sok ember zombi lett,még a fiatalabb korosztályból is.DE NEM ADJUK FEL!!
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 01. 21. 08:55
Ne kívánj rosszat e jeles embernek és főleg ne ily randa szavakkal!Volt főnököm mondta,ha "jót" akarok valakinek kívánni,kívánjam azt,hogy "  Éljen 100 évig!"/ az elfekvőben!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja 2020. 01. 17. 14:56
Jó bót a palackos víz!Tudod a csapból mennyiért folyik 1.5 l?!Nem sok a difi,csak a palack meg a dizájn a költségtényező.Igazából a vízbolt ezután fog felpörögni,mert a klíma ennek is betesz.A száraz idő miatt a talajvízszint egyre lejjebb kerül,amiért a kitermelés is drágább lesz.A felszíni vizekből/DUNA,TISZA/a kitermelés a parti szűrőkön keresztül is egyre drágább. A kutak egyre értékesebbek lesznek,már amelyikbe víz is lesz!Az egészséges ivóvíz stratégiai cikké válik,mert kaja nélkül el lehet 8-15 napig lenni,de víz nélkül hamar leszalad a spulni.Tehát vegyük csak és tartsuk,no meg realizáljuk amikor lehet.
Magyar autósok százezreinek az élete válhat pokollá egy pillanat alatt 2020. 01. 14. 21:49
#5
Nagy kamu az egész!Nem csökkenti a szennyezést,mert az égésterméke ennek is olyan,mint a többi Otto motoros csodáé.A kocsik zöme a mindennapi használatban már kevert 5%etanoltartalmú benzinnel fut.Ha emlékezetem nem csal,volt már olyan időszak,amikor kevert benzin miatt valamilyen buherálás volt a benzines kocsik rendszerében,de motorkifekvésről és tömeges lerohadásról akkor sem szóltak a hírek.A jövő szerintem a hibrid hajtásé!Mindig be kell dobni valami gumicsontot,ami elviszi más,fontosabb dolgokról a figyelmet.Összességében erre a szektorra/mármint az etanol gyártás/ is érvényes,hogy egy a lényeg:A PROFIT!
200+ % éves hozam! Lehetséges? 2019. 12. 29. 21:51
#17
Pardon!A szövegértést próbálom értelmezni és gyakorolni.A tőzsde feltétlen híve vagyok és szívből gyűlölök minden olyan megjegyzést,ami kiforgatja a fogalmat a lényegéből.Aki nincs tisztába a történetével,fejlődésével,működésével és gazdasági jelentőségével annak semmi keresnivalója az intézmény közelébe.Igaz kis hazánkban nem sok erőt fordítanak az ismeretek és a működés oktatására,ami főben járó bűne az oktatásnak és a banki,pénzügyi vezetésnek.
200+ % éves hozam! Lehetséges? 2019. 12. 29. 16:10
#10
A tőzsde nem egyenlő a kaszinóval,sokan ebbe a tévhitben élnek. A kaszinóban ugyanis mindíg a ház nyer!A Tőzsde nem kaszinó!
200+ % éves hozam! Lehetséges? 2019. 12. 29. 15:38
#4
Tisztázzunk egy elvi dolgot.Ugye a felvetett kérdést úgyis lehet értelmezni,hogy a tőzsdén egy év alatt lehetséges e 1 millió forintból 3 azaz három milliót" csinálni"?Szerintem igen,de iszonyatosan sok munkával,vagy igen jó hírforrással.Okulásul szereljen egy jó kis nóta,mindenki úgy költi át ahogy neki tetszik:El kéne indulni,
Meg kén házasodni.
De még az a kérdés,
Hogy kit kéne elvenni?
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Kit kéne elvenni?
Ha kisasszonyt veszek,
Nem tud szőni, fonni.
Jaj de szégyen nékem
Pénzért gatyát venni.
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Pénzért gatyát venni.
Ha öreget kérek,
Az mindig szomorú.
Annak minden szava
Egy égi háború.
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Egy égi háború.
Ha gazdagot kérek,
Mindig csak azt hányja,
Az enyémből élsz te
Ebadta hitványa!
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Ebadta hitványa!
Ha szegényt megkérek,
Avval mit csináljak,
Egy kódúsból kettőt
Minek is csináljak?
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Minek is csináljak?
Istenem, Istenem,
Ugyan mit csináljak?
Legénykedjem-e még,
Vagy megházasodjak?
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Vagy megházasodjak?
Az az egy reménység
Táplál ezután is,
Jó lesz a legénység
Nekem ezután is.
Ajjaj jaj, ajjaj jaj,
Nekem ezután is.
Egyetlen ábrán megmutatjuk, mennyi pénz ömlött most a nyugdíjasokra 2019. 12. 10. 19:36
#2
Ja.Nem is tudjuk mit csináljunk a nagy-nagy gazdagsággal.A 9 e rezsire szánt utalvány az áramra költhető,mert tűzifára meg szénre nem számolják be.Az ÁFA meg szépen megy vissza a nagy kasszába.
Gyógyszer szépen drágult,meg többet is kell szedni,tiszta egészséges életmódon eszünk,mert a gyümölcs megfizethetetlen.lassan visszatérünk a '60-as évekhez,amikor nem volt szinte semmi a boltokba azért nem jutottak hozzá szüleink,most van minden,de nem tudjuk csak nagy beosztással megvenni,ami a megélhetéshez kell.
Legyen áldott a neve azoknak akik ezeket kitalálták és éljenek 100 évig!!!/az elfekvőben/.
leves 2019. 12. 07. 15:05
Az 57 ezer valóban szép összeg,az átlag nyugdíj fele.ezért manapság nem egy fél hízót,hanem egy fél süldőt lehet kapni,de a gondolkodásmód dicséretes.
Delta Szekta (EstMedia) 2019. 11. 28. 16:41
Indul  mandula,meg a NO LIMIT rendszer!
Opus real. 2019. 11. 28. 16:28
Vagy saját pénzed ellensége vagy,vagy belső infód van az előkészületről,de egyik sem használ a tőzsdének.Ha a spekik és a szigorúan napizók elhúznak innen,megnézheted mekkora marad a forgalom.Ma gond nélkül lehet külföldi broki cégnél is kereskedni,nem hazai adózással.Méghogy diferenciált adózás?!A NAV rendszere besülne egyből .A kapcsolódó drasztikus dolgot le sem írom,mert még ötletet ad!
HESS....
KISBÜFIK (balentum) topikja 2019. 11. 16. 09:19
Ha nem adod a "lovat"alá,nem lesz ok,amiért haragudhat.A mellőzés a legjobb módszer.A tőzsde az az intézmény ahol nem a személyes témák,hanem a tőke és a profit az urak.A profit termelését kétségkívül el kell ismerni Őnagyságának,mert írásai szerint ver mindenkit benne!Persze a csendesen üzletelők tudják,hogy az eredményük csak a családra és a NAVra tartozik.
Részemről a téma OFF.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek