Hát ez nem lesz hamar. Én egyébként tervezem a fele pakkom áttenni VW.-be.Szerintem túlgondolják ezt a nagy kinai autófelfutást. Idővel jó lehet... plusz több mint 8% osztalék. Ha már ez a bánat nem ad.
rákerestem a Portfolión olvasott 2022. október 28.-as Citigroup bejelentés alapján, hogy azon konrét nap után (október 28. péntek volt) hogyan változott a Citigroup árdolyama : 1 hét alatt 10 %, majd leesett. illetve megnéztem az átalam linkelt táblázatban, mennyi volt az Asset-je a két cégnek 2022 decemberében : 28350 és 7875 millió dollár. A kettö aránya pontosan 3.6 Most azt mondanám, ha hirtelen kivonul a Raiffaisen, akkor 3.6 x 10 %, azaz 36 % emelkedést ér el a Raiffeien rövid idö alattt. ... Nyilván nem enny lesz, hanem kevesebb, vagy több, Nem tudom, mennyire reális ez a becslés.
én vettem nemrég, az orosz kitettség megfelelö kezelése vezérelt elsösörban. De ha megnézed, a PE mutatója elég alacsony, azaz olcsó. Valamint az árfolyam most kb, a fele annak, ami 2022 februárjában volt a háboru kitörése elött. Bár erre nem spekulálok, de ugy tudom, az OTP el akarja adni a román bankját, és a Raiffeisen a vevök között van. De itt összegeket, számokat nem tudok.
Sziasztok! Végre eljutottam oda, hogy rákerült elegendő mennyiségű EUR a számlámra a vásárláshoz. Hol állunk most, mik a kilátások? Mindent orosz kitettség határoz meg, vagy spekuláltok másra is (akvizició, stb.)? Ti milyen megfontolásból vettétek a papírt, amikor vettétek?
A Raiffeisen román OTP megvásárlási terve még aktuális ? Van erröl friss információtok ? Hogy befolyásolná a két bank árfolyamát ? Persze ez az ártól függ, nyilván
Raiffeisen Bank International részvényesek