Gondolom az Evergrande körüli bizonytalanság sem segít. Olyan híreket olvasni, hogy egyes európai bankok is megégethetik magukat valamennyire. Ha nem is közvetlenül, de közvetetten ez akár a Rafira is kihathat. Szerintem a mai nap nem az európai bankoké lesz.
Venni nem mer senki(én sem). Nagy a bizonytalanság,igy lényegében a shortosok irányitják. Pénz sem kell hozz túl sok.Sajnos ez van. Legalább a vezetőség böfögne valamit esetleg egy ki osztalék, de nem úgy nézz ki.
alakul a patthelyzet Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Ezek a jelentések arról is szólnak, hogy ha Ukrajna nem tud rövid időn belül jelentős sikereket elérni a fronton, fel fognak erősödni azok a hangok, amelyek a háború tárgyalásos lezárását fogják előnyben részesíteni, akár ukrán területveszteségek árán is. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. https://www.portfolio.hu/global/20230816/felvetelek-bizonyitjak-mar-feltve-orzott-tartalekokat-iranyit-a-frontvonalra-ukrajna-633781
Addigra Kína megtámadja Taiwant. Intel és Lockheed Martin all in! Esetleg játszhatnánk ilyen makro-láncot, hogy mindenki mond egy következményt, ami a háború végével beállna. Én kezdek: olajár le.
Raiffeisen Bank International részvényesek