Ha az orosz puccs összejönne és a nyugatnak megfelelő ember kerülne a trónra akkor az a rafi nagy napja lenne és most van esély, hogy más módon de vége legyen a háborúnak úgy hogy nem Putyin marad trónon! Bízzunk a legjobb forgatókönyvben
3 hete hoztam szóba itt, én is szemezek vele. Tények: -bennfentesek veszik mint a cukrot, főleg márciusban vették -az árfolyam az 50 napi mozgóátlag alatt van -július 19. negyedéves jelentés, a várakozások emeltek Szubjektív: -Mintha meglenne a mélypont, de a piac nagyon trükkös most -Sokan lehetnek longban 40-es stoplossal -Én 40 alatt venném, szerintem felpattan -De lehet egy bear flag is, és hosszabb távon van lefelé, a covid-low az 18-20 Ha konzervatívabb vagy, várd meg a júliusi jelentést, már csak egy hónap. Ha vagány vagy, állíts be egy vételt 39,5-re, és dobd el 46-nál. De rám ne hallgass, én Raiffeisent is másfél éve tartom és mínuszban van :)
En se adom el, szerintem az egyik legalulértékeltebb részvény a piacon. Ha valaki elkezdené venni, egy ugrásra 20-on lenne. Ha beesik 13 alá, akkor még veszek.
Megtaláltam, nincs szocho elvileg: "míg EGT tőzsdére bevezetett értékpapír után fizetett osztaléknak minősülő hozam után nincs szocho-fizetési kötelezettség"
A szép benne, hogy mire jön az osztalék már szocho is lesz, minthogy a rohadék tavasszal ideadta volna tavaly is meg az idén is, és lefogadom majd a két és fél évre kiszúrja a szemünket 0.8-1 körül
Raiffeisen Bank International részvényesek