Bizonytalanság...ez a legrosszabb! EKB kijelentette itt az ideje elhagyni a bankoknak az Oroszokat természetesen a Raiffeisent,Unicreditet külön megemlitve. Unicredit 3 %pluszban.
Mi a baj a rafival, hogy minden emelkedik naponta 1-2% mi pedig vagy esünk vagy stagnálunk? Az orosz rész ennyi idő után nem hiszem, hogy befolyásoló lenne, ma is nézzétek meg a többi bankot egyszerűen sehol nem vagyunk hozzájuk képest, itt már lassan a 20€ is csoda lesz nemhogy a 30-35€
Ez a háború nem orosz és nem ukrán között zajlik! De ha nem húznák direkt ezt a területi vitát, hogy kinek nagyobb a cerka idáig sem jutottunk volna el, de hát a háborúban mindig is sok pénz volt! Nem vagyok sem orosz sem a szarkavaró USA párti sem, de azért az ukránok sem szentek! Nem akarok ebbe tovább belemenni a lényeg legyünk 20€-nál!
Nem tudom mennyivel vagy benne, de teszem azt 100e EUR megér annyit, hogy elbukjon egy nemzet? Mert akkor 20 millióért bukjon el mindegyik és legyen egy USA, meg egy Orosz oszt majd lejátszák egymás közt.
Ilyen profitok mellett miért menne csődbe? Én drukkolok, hogy az ellentámadás ne sikerüljön és a NATO már ne adjon több fegyvert, akkor úgyis megindul a béketárgyalás
Ennél én se, egy elég szép összeget raktam bele. Remélem nem megy csődbe, elég boldogtalan lennék. Várom a háború végét, de legalább a béketárgyalások elkezdését.
Raiffeisen Bank International részvényesek