az szép, nekem MLP-k voltak, MPLX, EPD, ET plusz OKE, VET 2020 márciusában a brutális szakadásban vettem őket, de sajnos nagyon korán még novemberben eladtam őket, volt rajtuk szép haszon, de közel sem annyi amennyi lehetett volna a VET 8x azóta de az OXY is szépet ment, gratulálok hozzá most tényleg kitartok :)
Így van :) OXY-ba 2020 óta ülök, végig vettem a szakadást, meg időközönként az oldalazásba belevettem. Mostanra jutottam el oda, hogy elgondolkodtam a kiszálláson. Három év után letudom aratni a gyümölcsöst. Kitartás :)
Végül nem volt már nagy zuhé, a 11.20-on vett adag volt a mai tényleges minimum. Jó lenne ha jövő héten végre emelkedne, mert nyomasztó látni, nem ezt csak ezt, hanem a többi részvény bukót is...
hú b+ de gyenge ez a papír basszus, hihetetlen hogy még itt se vesz bele senki sajnos ez 10 alá megy, hacsak nem lesz valami normális kommunikáció a negyedéves jelentés után
A világ tele lesz részegekkel 25-as árfolyamnál:) Én is ott kezdek,30-nál már rendes alkoholista leszek!: Mondjuk a mai eddig nap nem úgy nézz ki.Öntő paraszt már készenlétben van szerintem.
Raiffeisen Bank International részvényesek