Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azt a papírt - szerintem - a lendület viszi. Nekem is van, miután tegnap nagy bátran belevettem még, miután kidobtam a korábbiakat, de az óvatosság nem árt. :)
Sziasztok! teljesen új vagyok itt, véletlenül csöppentem bele ebbe a plotinus ügybe :) tudtok abban segíteni, hogy a kötési könyvet hol lehet megtalálni, letölteni, bármi? köszi előre is
Az van, hogy a mai történések alapján már nem lehet tudni, hogy mi a jövő a papírban, szerintem. Napközben egymásnak ellentmondó koncepciók alapjan összevissza csapkodtak a veteli es eladási oldalon a számok.
Kedves Hölgyek, Urak !Napok óta érdeklődéssel figyelem a fórumozók hozzászólásait. Általában folyamatos optimizmus jellemezte a társaságot. Ma azonban úgy érzem, egyesekben fel ütötte fejét a kétkedés. Csak megemlítem, hogy 218 Millás forgalom mellett + 6,67% volt a vége. (nem -20%) Ezzel még egy darabig el lehet tengődni. Kitartás !Egyébként meg "csak egy legény van talpon e vidéken" stolz. Gratulálok! (Csak azt nem értem, miért nem Stolz? Egy büszke és úgy látom tapasztalt ember megérdemelne legalább egy nagy betűt, ha nem is annyit mint NEMECSEK.)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)