Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Lesznek itt még ma érdekes, kiszámíthatatlan mozgások, mert - ahogyan már egy kis ideje figyelem - senkinek ke legyenek illúziói abban, hogy itt az árfolyamota kisbüfik mozgatják!
Mindig ez van mikor megjönnek a spekák. Adják veszik 5-10 százalékokkal. Ahelyett, hogy beszálltak volna a 10 %-os osztalék fizetéskor 6800-on és tekintenék ingatlan befektetésnek, mint a rutinosabbak. Nem baj az idő nekünk dolgozik. Lám-lám, azért tegnaphoz képest már megint 7% pluszban vagyunk. Pedig csak másfél órája kereskedünk.
Ezzel a helyzetelemzéssel tökéletesen egyetértek, de lenne két megjegyzésem. Az egyik az, hogy ezt a papírt nem a spekák rángatják szerintem, amivel Veletek is játszanak, a másik ezzel összefüggésben, hogy mindezek miatt az vesse ránk az első követ, aki ezt nem használná ki. Nekem stratégiai papírom az Opus és várhatóan - szerintem - nem sokára a Takarék JZB és a Cigpannonia, amik mögött óriási vagyonok vannak, fundamentálisan erősek, mégis játszanak velünk már lassan egy éve. Ha pedig valaki tőzsdézik és profitálni is akar ebből, akkor kénytelen ezekkel a lehetőségekkel is érni. Bizonyára érted, ha nem is értesz vele egyet.
Dehogy nyomják. De spekák akkor is lennének, az sehol nem kivédhető. Ez ezért nem egy, stratégiai befektetésre épülő papír. Persze, bizonyára az én információm kevés akkor, ha mégis az lenne.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)