Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Múltkor is volt öntés. Ahhoz képest duplázott a papír. Viszont ma iszonyat forgalom volt. Rengeteg lekötögetés is volt. Bár nekem akkor is tömésnek tűnt.
Szerintem a mai nap megmutatta, hogy nagyobb erők játszadoznak velünk. . Vigyázzatok, mert úgy fognak alakulni a körülmények, hogy ami jó döntésnek tűnik, az utólag vszleg nem lesz az ill fordítva. Pl: ha ez az egész csak arra menne ki, hogy KGT és Ádámosi jó áron kiszórja a pakkját, akkor úgy fog kinézni a dolog, hogy venni kell. Ha komoly cég jön ide, akkor meg úgy fog kinézni, hogy eladni kell, bármi áron. De mégsem ennyire egyszerű, hogy az észérvek vagy hangulatok vagy az áralakulás, stb ellen/mellett döntünk, mert ez egy változékony elegy, inkább csak valószínűségek vannak, de még azok is csak statisztikailag. Mondjuk 60-70%-ban jó ha kontraként viselkedünk, 20-30%-ban az egyenes út jön be, és van olyan legalább 10% amikor az egész egy nagy katyvasz és nem lehet semmiféle következtetést levonni, se helyeset, se téveset. De az is lehet, hogy ez az arány légbőlkapott. Egy biztos, ma a bizonytalanság nőtt.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)