Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
A magánvéleményem - nem minősitve a papírt, mert nem ismerem - hogy én itt már valószínű eladnám, hogy ne essek a kapzsiság hibájába véletlen sem. És nem bánkódnék ha tovább megy is, ha megvan az elvárt tisztes nyerő.
Nos én a múltkor dobtam a 10k alatti papírjaim, így már 24k a beker áram. Est médián ücsörögtem 146-90, 189-78, 180-110 vagy valahogy így. Itt nem így szeretném. Csak ülni. Mindenkinek más a beker ára, helyzete, befektetett pénze, időtáv, stressz tűrő képessége. Ha dobom, akkor is figyelemmel kísérem a papírt, mert ez is olyan mint az est, csak jobb helyzetből indul. Talán holnap kidobom ezt akármerre megy. Max ha felső limiten toporog, akkor nyílván nem, de azt kétlem. Aztán jövök én még vissza. Meglátom. Jó gyakorlat ez a papír is, mint az est. Próbára tesz.
Jövő héten meglesz a közgyűlés. Ott elég konkrét intézkedések lesznek. Névváltoztatás, új székhely, elsőbbségi részvények bevonása, stb. Itt már kész a mesterterv, ez a rally csak bemelegítés volt. Pár hét, lehet még annyi se és záporozni fognak a bejelentések.
Tomni nem igy szoktak☺..sokan realizaltak es a forgalom fele napizos speka volt..tobbek kozt en is futottam egy kort par dbal☺..de ez alt jot tesz az emelkedesnek, mert a remegosoktol elveszik az erosebb kezuek..holnap meglatjuk mi a terv
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)